Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας της

Ημέρα των ερωτευμένων χτες και δεν θα μπορούσαν οι διεθνείς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες...

Ημέρα των ερωτευμένων χτες και δεν θα μπορούσαν οι διεθνείς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, να αφήσουν εκτός ένα ζευγάρι ευτυχισμένο που ο έρωτάς του είναι διάχυτος, όσο και διάσημος. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα, είναι ένας σύζυγος ερωτευμένος με την γυναίκα του, δόθηκε σαν σήμα από τον ρομαντικό εναρκτήριο χορό τους, τον Ιανουάριο του 2009.

Για να ενισχύσει ίσως αυτή την εικόνα, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους, την παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων, σε γεύμα που παρέθεσε σε δημοσιογράφους.

Η συνταγή της επιτυχίας στον έγγαμο βίο της με τον πρόεδρο Ομπάμα, λοιπόν είναι, όπως εξομολογήθηκε, " το άφθονο γέλιο".

Η Πρώτη Κυρία αποκάλυψε, ότι ο σύζυγός της είναι ένας άνθρωπος, που γελά αρκετά και αυτό φέρνει αποτελέσματα, παρά το πολύ άγχος και την πίεση της κοινής ζωής τους στο Λευκό Οίκο.

" Νομίζω ότι στο σπίτι μας, δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας και πολύ στα σοβαρά. Πιστεύω ότι το γέλιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί ενωμένος ένας γάμος. Εμείς ακόμα ανακαλύπτουμε τρόπους για να διασκεδάζουμε ", τόνισε η Μισέλ Ομπάμα. Συμπλήρωσε δε ότι " πολλοί από αυτούς είναι ιδιωτικοί και προσωπικοί. Αλλά παραμένουμε χαμογελαστοί μεταξύ μας και αυτό είναι καλό ".

Κλείνοντας με τις δηλώσεις-αποκαλύψεις της η Μισέλ, χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ως έναν άνδρα ρομαντικό. Ευχήθηκε δε " ο Θεός να κρατάει τον ρομαντισμό ζωντανό, ακόμα και μέσα στο Λευκό Οίκο ".