ΚΟΣΜΟΣ

Την ταινία για την απαγωγή της παρακολούθησε η Κάμπους

Την ταινία για την απαγωγή της παρακολούθησε η Κάμπους

Μία από τις πρώτες προβολές της ταινίας που βασίζεται στην υπόθεση απαγωγής της, παρακολούθησε η Νατάσα Κάμπους από την Αυστρία που πέρασε οκτώ χρόνια φυλακισμένη από τον απαγωγέα της στο υπόγειο ενός σπιτιού.

Η ταινία έχει τίτλο «3096» που αναφέρεται στον αριθμό των ημερών που έζησε φυλακισμένη από τον απαγωγέα της Βόλφγκανγκ Πρίκλοπιλ, ο οποίος την απήγαγε σε ηλικία 10 ετών την ώρα που γυρνούσε στο σπίτι της από το σχολείο, ενώ τον ίδιο τίτλο φέρει και η αυτοβιογραφία της.

Μετά από 3096 ημέρες εγκλεισμού, τον Αύγουστο του 2006 κατόρθωσε να αποδράσει.«Η ταινία ανέσυρε πολλά συναισθήματα. Γύρισα πίσω σε αυτά που είχα περάσει τότε. Αυτό ήταν, φυσικά, πολύ δύσκολο.

Στο τέλος, όμως, το συναίσθημα ήταν ανακουφιστικό» δήλωσε η ίδια.Η ταινία έχει αρχίσει ήδη να προβάλλεται σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αυστρία, η Γερμανία και η Ελβετία.«Αναγνώρισα τον εαυτό μου στην ταινία, αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ χειρότερη. Δεν μπορείς να το δείξεις αυτό που έζησα σε μία ταινία», είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες η Κάμπους στην γερμανική εφημερίδα Bild.