Βελτιώθηκε η υγεία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Η διάσημη ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέϊλορ που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο παρουσιάζει βελτίωση...

Η διάσημη ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέϊλορ που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο παρουσιάζει βελτίωση στο πρόβλημα της υγείας της, που την ταλαιπωρεί τελευταία, αλλά θα παραμείνει υπό στενή παρακολούθηση στο νοσοκομείο για το επόμενο διάστημα, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπός της χτες.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Χόλυγουντ, εισήχθη εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο Σεντάρς-Σινάϊ στο Λος Άντζελες, την περασμένη εβδομάδα, με έντονα συμπτώματα αποφρακτικής καρδιακής ανεπάρκειας, που αποτελεί χρόνιο πρόβλημα υγείας για την 78χρονη ηθοποιό.

Το 2009 η Τέϊλορ, υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς για να αντικαταστήσει μία κατεστραμμένη βαλβίδα. Το 2004 είχε διαγνωσθεί ότι έπασχε από χρόνια συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, ένα νόσημα που δεν επιτρέπει στην καρδιά να τροφοδοτεί με επαρκείς ποσότητες αίματος τα ζωτικά όργανα του σώματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπροσώπου της η " Ελίζαμπεθ Τέϊλορ αισθάνεται πλέον καλά στο ιατρικό κέντρο Σεντάρς-Σινάϊ. Από την εισαγωγή της έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος στην κατάσταση της υγείας της, ενώ δέχεται επισκέψεις φίλων και συγγενών. Το ιατρικό επιτελείο, που την παρακολουθεί, είναι ικανοποιημένο από την πορεία ανάρρωσης της ηθοποιού και περιμένει ότι θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Άμεσα θα παραμείνει υπό νοσοκομειακή περίθαλψη και ιατρική παρακολούθηση ".