ΚΟΣΜΟΣ

Οι Αμερικανοί είναι «έτοιμοι για τη Χίλαρι»

Οι Αμερικανοί είναι «έτοιμοι για τη Χίλαρι»

Με το βλέμμα στο 2016, η Χίλαρι Κλίντον και οι υποστηρικτές της εγκαινίασαν την ιστοσελίδα «Έτοιμοι για την Χίλαρι» (Ready for Hillary), που εκφράζει δημόσια την δέσμευσή τους να στηρίξουν την υποψηφιότητά της στις επόμενες προεδρικές εκλογές.


Η ιστοσελίδα www.readyforhillary ανήκει σε επιτροπή με το ίδιο όνομα, που συστάθηκε τον Ιανουάριο, για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενδεχόμενη προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον.

Στην ιστοσελίδα εμφανίζονται πολλές φωτογραφίες της Χίλαρι με προσωπικότητες όχι μόνο από τις ΗΠΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ τονίζει την «δύναμη» και την «αντοχή» της και υπόσχεται πως με την Χίλαρι Κλίντον «τα καλύτερα έρχονται».

«Η Χίλαρι έχει τόσα να προσφέρει και διαθέτει αυτό που χρειάζεται: σύνεση, λογική, δυναμικότητα και αέρα εξουσίας», υπογραμμίζει η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Αμερικανίδα πρώην υπουργός ΕΞωτερικών, την οποία τα μέσα ενημέρωσης ονόμασαν «ροκ σταρ», θα είναι 69 χρόνων στις επόμενες εκλογές.

Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις της, αλλά ούτε έχει αποκλείσει την υποψηφιότητα της. Πάντως, πολλές δημοσκοπήσεις φέρνουν την Κλίντον πρώτη στην πρόθεση ψήφου για τις προεδρικές εκλογές του 2016.