ΚΟΣΜΟΣ

Του πέρασε η θλίψη: Ο Πιστόριους ξεκίνησε τις «μπαρότσαρκες»

Του πέρασε η θλίψη: Ο Πιστόριους ξεκίνησε τις «μπαρότσαρκες»

Δύο μήνες μετά τη δολοφονία της 29χρονης αρραβωνιαστικιάς του Ρέεβα Στινκαμπ, για την οποία μάλιστα κατηγορείται ο ίδιος, ο Νοτιοαφρικανός πρωταθλητής Όσκαρ Πιστόριους, εντοπίστηκε να γλεντά με παρέα, προ ημερών σε δύο, μάλιστα, κοσμικά εστιατόρια του Γιοχάνεσμπουργκ.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times, το προηγούμενο σαββατοκύριακo ο Πιστόριους τελείως «χαλαρός» κατανάλωνε ποτά σε κοσμικό εστιατόριο όμως, επειδή έγινε αντιληπτός από θαμώνες «δεν παρέμεινε εκεί για πολλή ώρα».

Η μάνατζερ του αθλητή επιβεβαίωσε ότι η παραμονή του 26χρονου Πιστόριους στο πρώτο από τα εστιατόρια που επισκέφθηκε ο πελάτης της υπήρξε χρονικώς περιορισμένη.

Στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται επίσης ότι ο Πιστόριους, που είναι ελεύθερος με τους όρους που όρισε ο δικαστής οκτώ μέρες μετά από το δράμα (περιλαμβανόμενης της απαγόρευσης κατανάλωσης αλκοόλ), μετέβη και σε άλλο εστιατόριο της πόλης χωρίς, πάλι, να μπορέσει να παραμείνει εκεί για πολλή ώρα.

Προκάλεσε όμως εντύπωση ότι, κατανάλωνε αρκετά ποτά, φλερτάροντας την ίδια ώρα νεαρές γυναίκες, σύμφωνα με όσα δήλωσε γυναίκα θαμώνας.

Σημειώνεται ότι το επόμενο ραντεβού του Πιστόριους με την νοτιοαφρικανική δικαιοσύνη είναι την 4η Ιουνίου.