Πυροβολισμοί στο διεθνές αεροδρόμιο του Μιλάνου

Ένας άνδρας έπεσε με κλεμμένο αυτοκίνητο στη θύρα εισόδου του...

Ένας άνδρας έπεσε με κλεμμένο αυτοκίνητο στη θύρα εισόδου του τέρμιναλ 1 του διεθνούς αεροδρομίου Μαλπένσα του Μιλάνου, πριν συλληφθεί από έναν αστυνομικό, ο οποίος τον τραυμάτισε πυροβολώντας τον στο πόδι, δήλωσαν πηγές των δυνάμεων ασφαλείας του αεροδρομίου.

«Ένας Τυνήσιος που βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα, μαζί με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του, επιχείρησε να παραβιάσει τη θύρα εισόδου του τέρμιναλ», δήλωσε η πηγή των δυνάμεων ασφαλείας.

«Καθώς το αυτοκίνητο σταμάτησε με την πρόσκρουση, ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα κρατώντας ένα μαχαίρι και απείλησε έναν αστυνομικό. Ο τελευταίος επιχείρησε να τον ηρεμήσει και να τον συνοδεύσει έξω, όμως ο άνδρας επιχείρησε να τον χτυπήσει με το μαχαίρι», συνέχισε η πηγή, προσθέτοντας ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε τότε τον επιτιθέμενο, τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η σύζυγος και τα παιδιά του δράστη ανακρίνονται από την αστυνομία, ενώ διεξάγεται έρευνα για να προσδιοριστεί αν ο δράστης βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή αν πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Στο αεροδρόμιο ανεστάλησαν για λίγο οι αναχωρήσεις, ενώ το συγκεκριμένο τέρμιναλ εκκενώθηκε.