ΚΟΣΜΟΣ

Άριελ Κάστρο: «Είμαι ένα σεξουαλικό αρπακτικό»

Άριελ Κάστρο: «Είμαι ένα σεξουαλικό αρπακτικό»

Στο σπίτι του Άριελ Κάστρο ή «τέρας» του Κλίβελαντ, όπως τον αποκαλούν τα μέσα ενημέρωσης, βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ο απαγωγέας των τριών ανέφερε λεπτομέρειες για τη ζωή του.


Ο Άριελ Κάστρο είχε γράψει το σημείωμα το 2004, όταν σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, στο σημείωμα αναφέρει ότι όταν ήταν παιδί, τον κακοποιούσαν οι γονείς του και είχε βιαστεί από έναν θείο του. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του «σεξουαλικό αρπακτικό» και υποστηρίζει ότι «χρειάζεται βοήθεια».

Σε ένα σημείο αναφέρει ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συνεχίζει να ψάχνει για ένα ακόμα θύμα, από τη στιγμή που έχει «ήδη δύο στην κατοχή» του.

Το σημείωνα περιέχει και λεπτομέρειες για τις απαγωγές της Αμάντα Μπέρι, 27 ετών σήμερα, της Τζίνα Ντεχεσούς και της Μισέλ Νάιτ, 23 και 32 ετών αντίστοιχα. Ο Κάστρο ρίχνει στις τρεις γυναίκες την ευθύνη που έγιναν θύματά του, λέγοντας ότι «βρίσκονται εδώ χωρίς τη θέλησή τους, γιατί έκαναν το λάθος να μπουν στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου».

Για την Τζίνα Ντεχεσούς, η οποία ήταν φίλη της κόρης του, τονίζει ότι ήταν έκπληκτος όταν έμαθε την ηλικία της, καθώς νόμιζε ότι «ήταν πολύ μεγαλύτερη». Την Ντεχεσούς είχε απαγάγει σε ηλικία 14 ετών.

Το σημείωμα αυτοκτονίας παίζει και το ρόλο διαθήκης, αφού -όπως γράφει- ήθελε τα χρήματά του να μοιραστούν στα τρία θύματα, όταν αυτός θα ήταν νεκρός.

Τελικά δεν έγινε αυτόχειρας και η τραγική αιχμαλωσία των τριών γυναικών συνεχίστηκε για πολλά χρόνια ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

Τη θανατική ποινή αντιμετωπίζει ο απαγωγέας του Κλίβελαντ

Σοκ: Ο απαγωγέας γρονθοκοπούσε τις γυναίκες για να αποβάλουν

ΗΠΑ: «Γιόρταζαν» την ημέρα της απαγωγής σαν τα νέα τους γενέθλια

ΗΠΑ: Η στιγμή που η αστυνομία βρίσκει τις τρεις απαχθείσες γυναίκες