Ματαιώνονται οι πτήσεις προς Τόκιο

Ακυρώνουν τις πτήσεις τους προς την Ιαπωνία η μία μετά την άλλη οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες Η αεροπορική εταιρία Eva Airways, η...

Ακυρώνουν τις πτήσεις τους προς την Ιαπωνία η μία μετά την άλλη οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες
Η αεροπορική εταιρία Eva Airways, η δεύτερη μεγαλύτερη της Ταϊβάν, δήλωσε στο Ρόιτερς ότι θα ματαιώσει τις πτήσεις της προς το Τόκιο και το Σαπόρο μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Η China Airlines ανακοίνωσε επίσης ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση και αν κριθεί απαραίτητο θα ματαιώσει κάποιες πτήσεις της.

Ανάλογη ανακοίνωση έκανε μέσα από την ιστοσελίδα της και η Singapore Airlines.

Η Air China έχει ματαιώσει τις πτήσεις της από το Πεκίνο και τη Σανγκάη προς το Τόκιο. Το μέτρο αφορά τις προγραμματισμένες για σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα πτήσεις καθώς και ορισμένες για αύριο Τετάρτη.

Η Thai Airways International εξακολουθεί να πραγματοποιεί πτήσεις προς το Τόκιο, αλλά ανώτατοι αξιωματούχοι της εταιρίας συναντώνται αυτή τη στιγμή και η εταιρία μπορεί να εκδώσει νέα ανακοίνωση.

Την κατάσταση παρακολουθούν και οι εταιρίες Cathay Pacific και AirAsia και Malaysian Airline System της Μαλαισίας κι αν κριθεί απαραίτητο θα προβούν σε ματαιώσεις πτήσεων.