ΚΟΣΜΟΣ

Video: Τρομακτική...αιματοβαμμένη καμπάνια για να μην κάνεις κοπάνα!

Video: Τρομακτική...αιματοβαμμένη καμπάνια για να μην κάνεις κοπάνα!

Πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες του YouTube είδαν την splatter διαφημιστική καμπάνια μια ΜΚΟ της Αυστραλίας για ν αποτρέψει τους μαθητές από το να κάνουν κοπάνα

Η ΜΚΟ Learn for Life Foundation βρήκε μια ιδέα που θυμίζει αιματοβαμμένο θρίλερ, για να αποτρέψει τους μαθητές από το να κάνουν σκασιαρχεία. Με τη βοήθεια των σκηνοθετών Henry Inglis και Aaron McCann, οι οποίοι είναι λάτρεις και δημιουργοί comedy horror films, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που έχει ήδη προκαλέσει σάλο αντιδράσεων και διφορούμενα σχόλια.


Το βίντεο, που έχει τίτλο «Set Yourself Free», ξεκινά με τα πλάνα μιας παρέας που φεύγει από το σχολείο για να πάει στην παραλία. Και κάπου στα μισά, τα ανέμελα πλάνα μετατρέπονται σε θρίλερ, splatter μ ένα μακελειό άνευ προηγουμένου για να έρθει τελικά η πρόταση-κατακλείδα «Μείνε στο σχολείο ή θα πεθάνεις»!


Το μακάβριο του εγχειρήματος προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις, με άλλους να σοκάρονται κι άλλους να το βρίσκουν αστείο. Σε κάθε περίπτωση, οι δημιουργοί και η Οργάνωση φαίνεται πως πέτυχαν το στόχο τους, αφού αυτή τη στιγμή είναι (παγκόσμιο) talk-of-the-town.

Δείτε το βίντεο