ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη!Την σκότωσαν οι συγκάτοικοί της και έριξαν το πτώμά της σε λίμνη

Φρίκη!Την σκότωσαν οι συγκάτοικοί της και έριξαν το πτώμά της σε λίμνη

Φρικτό θάνατο βρήκε 29χρονη Ιρανή φοιτήτρια στο Μιλάνο.

Οι συγκάτοικοι της, την έπνιξαν και τη μετέφεραν με τρένο από το Μιλάνο στη Βενετία όπου απαλλάχθηκαν από το πτώμα της πετώντας το στη λιμνοθάλασσα του Λίντο. Πρόκειται για την 29χρονη Μαχτάμπ Σαβότζι από το Ιράν που σπούδαζε Καλές Τέχνες στην περίφημη Ακαδημία της Μπρέρα.

Η κοπέλα την ημέρα της δολοφονίας της, επρόκειτο να μετακομίσει σε διαμέρισμα φίλης της, καθώς όπως της είχε πει δεν τα πήγαινε καλά με τους συγκατοίκους , μετά μάλιστα την επιθυμία του συγκατοίκου της να κάνει ερωτική σχέση μαζί τηςε.

Από την πλευρά τους, η 30χρονη Γκαγκαντίπ Κάουρ και ο 28χρονος Ρατζεσουάρ Σίνγκχ, είπαν ότι την βρήκαν νεκρή στο διαμέρισμα έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και επειδή πανικοβλήθηκαν την τοποθέτησαν στη βαλίτσα και την πέταξαν. Φυσικά οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν την ιταλική αστυνομία και κατηγορούνται για φόνο.

Το ιστορικό

Οι δύο συγκάτοικοί της, με τους οποίους μοιραζόταν εδώ και λίγο χρονικό διάστημα ένα διαμέρισμα, αφού την έπνιξαν με μαξιλάρι, στη συνέχεια τοποθέτησαν το άψυχο κορμί της σε βαλίτσα και αρχικά πήραν το τρένο για πετάξουν το πτώμα στην λίμνη του Κόμο.

Επειδή όμως εκεί είχε πολύ κόσμο, επιβιβάστηκαν και πάλι στο τρένο, επέστρεψαν στο Μιλάνο και από εκεί πήραν το επόμενο με προορισμό αυτή τη φορά στη Βενετία. Αφού έφτασαν στον προορισμό τους, επιβιβάστηκαν σε ένα σκάφος για το νησί του Λίντο, όπου πέταξαν το πτώμα με τη βαλίτσα στη λιμνοθάλασσα.

Τις ύποπτες κινήσεις των δύο, κατέγραψε κλειστό κύκλωμα των σιδηροδρομικών σταθμών, ενώ ένας οδηγός ταξί κατέθεσε στις ιταλικές αρχές ότι το ζευγάρι τον κάλεσε να τους μεταφέρει από τη Βενετία στο Μιλάνο, ξοδεύοντας, μάλιστα, 500 ευρώ για την κούρσα.