ΚΟΣΜΟΣ

Οι «απαιτήσεις» γυναικολόγου ...από μελλοντικές πελάτισσες

Οι «απαιτήσεις» γυναικολόγου ...από μελλοντικές πελάτισσες

Τι απαιτεί γυναικολόγος από τις πελάτισσες;

Γυναικολόγος δέχεται να εξετάσει γυναίκες …κάτω υπό προϋποθέσεις. Όπως γράφει ανακοίνωση έξω από το ιατρείο του οι πελάτισσες του πρέπει να φορούν φούστα και οι ζαρτιέρες.

Η εν λόγω ανάρτηση είναι σε δημόσια πολυκλινική στην περιοχή Γκαλίπολι του Λέτσε στην Ιταλία., όπως γράφει η εφημερίδα Corriere del Mezzogiorno-Puglia.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ασθενείς της γυναίκας γυναικολόγου αφού διαμαρτυρήθηκαν έντονα, τη φωτογράφησαν και την ανήρτησαν στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η 62χρονη γιατρός, ωστόσο, δίνει τη δική της οπτική με τις δηλώσεις της.

«Έξω από το ιατρείο μου υπήρχαν 28 ασθενείς που περίμεναν και στόχος μου ήταν να τις εξετάσω όλες και να μετριάσω το χρόνο αναμονής. Έτσι, συμβούλευσα μέσω της ανακοίνωσης να ντύνονται απλά και πρακτικά για την εξέταση, αποφεύγοντας παντελόνια, καλσόν και να επιλέγουν τις κάλτσες. Σκοπός είναι να αποφεύγει η γυναίκα να ακουμπάει τα γεννητικά της όργανα στην καρέκλα της εξέτασης αλλά να προστατεύεται από τα ρούχα της», αναφέρει η γυναικολόγος Μπρούνα Σκάρτσα.

Ξεκαθαρίζει πάντως, πως δεν μπορεί κανείς να υποθέσει ότι μία γυναίκα γιατρός θα ήθελε να περάσει ένα μήνυμα ερωτικού περιεχομένου στις ασθενείς της.