ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της η αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς

Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της η αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες βρέθηκε η ετεροθαλής αδελφή της διάσημης ηθοποιού Τζούλια Ρόμπερτς, Νάνσι Μόουτς.

Την 37χρονη Μόουτς βρήκε να κείτεται στο πάτωμα του μπάνιου ο αρραβωνιαστικός της, Τζον Ντίλμπεκ, και κάλεσε το σταθμό πρώων βοηθειών, σύμφωνα με τον βοηθό του ιατροδικαστή, Εντ Γουίντερ. Ο θάνατός της ανακοινώθηκε στις 2.12 μμ (τοπική ώρα) της Κυριακής.

«Είχε ιστορικό κάποιων ιατρικών προβλημάτων. Δίπλα της βρέθηκαν μερικά συνταγογραφημένα φάρμακα», τόνισε ο Γουίντερ.

Η υπόθεση είναι υπό έρευνα από το γραφείο του ιατροδικαστή και η νεκροψία αναμένεται να γίνει σήμερα, σύμφωνα με τον ίδιο.
Χθες Δευτέρα, η οικογένεια της Μόουτς επιβεβαίωσε στο People ότι η 37χρονη έφυγε από τη ζωή από αιτία που φαίνεται να είναι η υπερβολική δόση ουσιών.

«Με βαθιά θλίψη η οικογένεια της Νάνσι Μόουτς επιβεβαιώνει ότι βρέθηκε νεκρή στο Λος Άντζελες μάλλον από υπερβολική δόση ουσιών», ανέφερε η ανακοίνωση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επισήμως ιατροδικαστική γνωμάτευση για τα αίτια.

Η Νάνσι ήταν φιλόδοξη ηθοποιός και είχε εργαστεί σαν βοηθός παραγωγής στην τηλεοπτική σειρά Glee.

Η Τζούλια Ρόμπερτς και η Νάνσυ είχαν την ίδια μητέρα, την Μπέτι Λου, αλλά διαφορετικούς πατέρες. Ο πατέρας της Νάνσι ήταν ο Μάικλ Μόουτς και της Τζούλια Ρόμπερτς ο Γουόλτερ Γκρέιντι Ρόμπερτς.

Σε συνέντευξή της τον περασμένο Αύγουστο η ξανθιά Νάνσι είχε παραπονεθεί ότι μεγάλωνε στη «σκιά» της σταρ του «Pretty Woman» και είχε μιλήσει για μία «αποξενωμένη σχέση».

Είχε πει ακόμη ότι ήταν γνωστή ως «η μικρή παχουλή αδελφή της Τζούλια», τονίζοντας ότι η ηθοποιός την επέπληττε για το βάρος της, οδηγώντας τη να υποβληθεί το 2012 σε επέμβαση γαστρικού μπαϊπάς.