ΚΟΣΜΟΣ

Εξαφανισμένος βρέθηκε μετά από 10 χρόνια θαμμένος στο σπίτι του

Εξαφανισμένος βρέθηκε μετά από 10 χρόνια θαμμένος στο σπίτι του

Μία γυναίκα από την Ουάσιγκτον αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του συζύγου της, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 10 χρόνια.

Η αστυνομία βρήκε την προηγούμενη εβδομάδα, ανθρώπινα οστά θαμμένα στο σπίτι της. Η 48χρονη γυναίκα είχε πει τότε, πως ο σύζυγός της, της είχε ζητήσει διαζύγιο, ότι είχε σχέση με άλλη γυναίκα και το 2004 έφυγε μαζί της.

Οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν καν την εξαφάνισή του, αν και η αδελφή του, ισχυρίζεται πως προσπάθησε να την ανέφερει το 2009. Η υπόθεση άνοιξε ξανά, όταν ένας κρατούμενος είπε ότι ήξερε κάποιον που συμμετείχε στη συγκάλυψη της δολοφονίας. Ο άνδρας υποστηρίζει πως γνώριζε κάποιον που ζούσε μαζί της, και βοήθησε να θάψουν το πτώμα με την βοήθεια άλλων δύο ανδρών.

Ο «πληροφοριοδότης» είπε ότι το σώμα ήταν θαμμένο στο γκαράζ κάτω από μια τσιμεντένια πλάκα.

article-2564486-1BB21A5700000578-510 634x414 1

Οι αστυνομικοί έσκαψαν χθες στο γκαράζ και βρήκαν οστά από τα άκρα του θύματος, ενώ το υπόλοιπο σώμα ήταν σε σακούλα. Ο Ιατροδικαστής ερευνά τον τρόπο της φρικτής δολοφονίας και έχει δοθεί DNA για ταυτοποίηση των οστών.

Όταν ρωτήθηκε ο νυν σύντροφός της, ομολόγησε πως μαχαίρωσε εκείνη τον πρώην της. Οπως είπε, η δράστης, σκότωσε τον άνδρας της, αφού του έριξε δηλητήριο στο γάλα, για να πάρει την ασφάλιση ζωής .

Διαβάστε επίσης

Πολυμελής συμμορία βιαστών έχει γίνει «φόβος-τρόμος» των κοριτσιών