ΚΟΣΜΟΣ

Η επικαιρότητα με άλλη ματιά

Η επικαιρότητα με άλλη ματιά

Μπορεί η εβδομάδα που πέρασε να στιγματίστηκε από τα επεισόδια στην Ουκρανία, ωστόσο πολλά και όχι τόσο δυσάρεστα γεγονότα συνέβησαν στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Β.Κορέα – Επανασύνδεση οικογενειών που είχε χωρίσει ο πόλεμος

2038533


Η 96χρονη Νοτιοκορεάτισσα Kim Sung-yoon, συναντά την 80χρονη αδερφή της Kim Seok Ryu που μένει στην Βόρειο Κορέα, έπειτα από πολλά χρόνια. Τα δυο αντίπαλα κράτη υπέγραψαν μια συμφωνία, που επιτρέπει στις οικογένειες που έχουν χωριστεί να συναντηθούν για λίγη ώρα.

Ισπανία – Εβδομάδα μόδας

2036343

Μοντέλο προβάρει την φθινοπωρινή – χειμερινή συλλογή του Hannibal Laguna, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Μαδρίτης.

Ν. Αφρική – Διεθνής διαγωνισμός μπαλέτου

2036342

Χορευτές εξασκούνται στις χορευτικές τους φιγούρες, λίγο πριν πάρουν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό μπαλέτου της Νότιας Αφρικής. Ο τέταρτος διαγωνισμός χορού λαμβάνει χώρα μεταξύ 17 με 23 Φεβρουαρίου. Είναι ένα γεγονός που προσελκύει χορευτές από όλο τον πλανήτη.

Καλοκαιρία στην Αθήνα

2036408

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μια εβδομάδα καλοκαιρίας! Οι Αθηναίοι βγήκαν στους δρόμους για να απολαύσουν τον ήλιο και να κάνουν τη βόλτα τους. Ωστόσο, ο ήλιος ακόμα και αυτή την εποχή είναι βλαβερός, γι' αυτό και οι ιδιοκτήτες του χαριτωμένου τετράποδου θέλησαν να προστατέψουν τα μάτια του, βάζοντάς του γυαλιά ηλίου.

Τσικνοπέμπτη στο Κουτσοπόδι Αργολίδας

2039060

Με πολύ κόπο, αλλά και πολύ μεράκι διοργανώθηκε ακόμη ένα επιτυχημένο αποκριάτικο γλέντι με πέταγμα αερόστατων, φωτιές, χορούς και πολύ κέφι.

Καρδίτσα – Snow Leopard Day

2037499

Ορειβάτες ανεβαίνουν προς την κορυφή Βουτσικάκι των Αγράφων. Εκατοντάδες χιονοδρόμοι από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Λεοπάρδαλης του Χιονιού, μια εκδήλωση που διοργανώθηκε σε 9 χώρες του κόσμου.

Πάτρα – Καρναβάλι

2036146

Λίγο πριν τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Πάτρας, τα άρματα είναι σχεδόν έτοιμα και μικροί και μεγάλοι περιμένουν την Κυριακή 02-03 να παρελάσουν και να διασκεδάσουν.

Παναγροτικό συλλαλητήριο στην Κρήτη

2038554


Οι αγρότες πάνω σε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο μεταφορικό μέσο.

Διαβάστε επίσης:

Η επικαιρότητα με άλλη ματιά