ΚΟΣΜΟΣ

Νηπιαγωγός ουρούσε στις κούπες συναδέλφων του, αλλά… (photos)

Νηπιαγωγός ουρούσε στις κούπες συναδέλφων του, αλλά… (photos)

Ελεύθερο, καθώς δεν μπορούσαν να του απαγγείλουν καμία κατηγορία, άφησαν οι κινεζικές Αρχές έναν 54 ετών νηπιαγωγό, ο οποίος συνήθιζε να κάνει το… ψιλό του στο τσάι των συναδέλφων του, με προτίμηση στο ωραίο φύλο!

Οι γυναίκες εργαζόμενες στο νηπιαγωγείο Dongsheng Art της επαρχίας Jiangsu, «μυρίστηκαν» τον άρρωστο συνάδελφό τους (εντάξει, όχι ακριβώς τον ίδιο), με αποτέλεσμα να καταγράψουν την κρυφή δράση του με ένα κινητό τηλέφωνο!

«Υπήρχε μια περίεργη μυρωδιά στο τσάι μου πριν από μερικές εβδομάδες, όταν επέστρεψα από την παιδική χαρά που είχα βγάλει τα παιδιά. Τα κύπελλα δεν είναι διαφανή, οπότε ήταν δύσκολο να δούμε αν το υγρό ήταν περίεργο, ωστόσο υπήρχε σίγουρα μια περίεργη μυρωδιά. Όπως επίσης και στον θερμό από τον οποίο βάζαμε τσάι», τόνισε ένα από τα θύματα.

bcvbvbcbcvb 1

Από τη στιγμή ωστόσο που οι τέσσερις δασκάλες, ηλικίας μεταξύ 21 και 26, δεν κόλλησαν κάτι, οι Αρχές δεν μπορούσαν να συλλάβουν το δράστη. Και μπορεί οι γυναίκες να αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο νηπιαγωγείο, όσο εργάζεται σε αυτό ο Gao Chao, όμως μια αποζημίωση 200 δολαρίων και μία συγγνώμη τούς άλλαξε γνώμη!

Ο Gao, ο οποίος δεν απολήθηκε, υποσχέθηκε πάντως να μην το ξανακάνει…

Διαβάστε ακόμα:

Τον κορόιδευαν ότι δεν μπορεί να ανάψει φωτιά και… (photos)