«Τώρα δεν μπαίνω στην πολιτική», λέει η κόρη του Μπερλουσκόνι

«Τώρα δεν μπαίνω στην πολιτική», λέει η κόρη του Μπερλουσκόνι

«Τώρα δεν μπαίνω στην πολιτική, αύριο θα δούμε», δήλωσε η πρωτότοκη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα, σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα.

 

Η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου Μondadori υπογράμμισε ότι «ο πατέρας της υπέστη εικοσαετή δικαστικό κατατρεγμό χωρίς προηγούμενο και μπήκε στον στόχο μέσων ενημέρωσης τα οποία είχαν κοινά συμφέροντα, στόχους και ιδεολογίες με μια ομάδα δικαστικών».

Σε σχέση με την κυβέρνηση Ρέντσι, η Μαρίνα Μπερλουσκόνι προσθέτει: « Συμφωνώ ότι είναι σωστό να δημιουργεί, κανείς, ένα κλίμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης, αλλά όσο υψηλές είναι οι προσδοκίες, άλλο τόσο μεγάλη μπορεί να είναι η διάψευση που ακολουθεί. Και δυστυχώς, άρχισε να συμβαίνει ακριβώς αυτό».

Σύμφωνα με την επικεφαλής της Mondadori «το πολιτικό σχέδιο του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια παραμένει επίκαιρο: ένα σχέδιο το οποίο βασίζεται στην πεποίθηση ότι το κράτος πρέπει να τίθεται στις υπηρεσίες του πολίτη και όχι το αντίθετο».

Η μεγαλύτερη κόρη του «πρώην Καβαλιέρε» προσθέτει ότι σέβεται ιδιαίτερα την πολιτική, αλλά ο ρόλος που της αρμόζει είναι εντός των επιχειρήσεων, διότι αυτή είναι η δουλειά που της αρέσει να κάνει».

«Η ηγετική μορφή και δράση δεν είναι κάτι που μπορεί να κληρονομηθεί, πρέπει να την κατακτήσεις. Στην ζωή, βέβαια, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Όλα αυτά ισχύουν για σήμερα, αύριο ποιος μπορεί να πει τι θα συμβεί», καταλήγει η Μαρίνα Μπερλουσκόνι.

Διαβάστε επίσης:

Σε πτώση η δημοτικότητα του Ομπάμα

Συνάντηση Μέρκελ - Aμπε για την ουκρανική κρίση