ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μπομπ Κένεντι διέταξε τη δολοφονία της Μέριλιν Μονρόε (pics)

Ο Μπομπ Κένεντι διέταξε τη δολοφονία της Μέριλιν Μονρόε (pics)

Η αδικοχαμένη ηθοποιός ήξερε πολλά για την οικογένεια των Κένεντι και απειλούσε ότι θα τα αποκαλύψει

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι δημοσιογράφοι και ερευνητές Jay Margolis και Richard Buskin οι οποίοι αποφάσισαν να αποκαλύψουν στο νέο τους βιβλίο πώς ακριβώς πέθανε η διάσημη ηθοποιός.

Ο θάνατος της Μέριλιν Μονρόε στο 4 Αυγούστου του 1962 δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά μια δολοφονία ενορχηστρωμένη από τον Bobby Kennedy για να της κλείσουν το στόμα, αφού ήταν έτοιμη να αποκαλύψει όλα τα βρώμικα μυστικά της οικογένειας Kennedy τα οποία είχε καταγράψει στο κόκκινο ημερολόγιο της.
Και ο Μπόμπι δεν τα σκέφτηκε όλα μόνος του. Στη δολοφονία της βοήθησαν ο γαμπρός του πολιτικού, ηθοποιός Peter Lawford και ο ψυχίατρος της Μέριλιν, ο Δρ Ralph Greenson ο οποίος της έδωσε, μια θανατηφόρα ένεση πεντοβαρβιτάλης στην καρδιά.

Ο Bobby Kennedy ενεπλάκη σε μια «μπερδεμένη» σεξουαλική σχέση με την Mέριλιν το καλοκαίρι του 1962, όταν ο αδερφός του Τζακ, τον είχε στείλει στο σπίτι της στο Λος Άντζελες για να την πείσει να μην τηλεφωνεί στο Λευκό Οίκο αφού ο πρόεδρος δεν επρόκειτο να χωρίσει τη Jackie και να την παντρευτεί.

Ο ηθοποιός και γαμπρός του Κένεντι αποκάλυψε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει έρωτα μαζί της αλλά πραγματικά ένιωσε «μαγεμένος» και έτσι υπέκυψε.

Διαβάστε επίσης: Δημοπρατείται sex tape της Μονρόε με τους Κένεντι