ΚΟΣΜΟΣ

Λάιζα Μινέλι: Ακυρώνει τις συναυλίες λόγω προβλημάτων υγείας (pics)

Λάιζα Μινέλι: Ακυρώνει τις συναυλίες λόγω προβλημάτων υγείας (pics)

Η διάσημη τραγουδίστρια ακυρώνει τις εμφανίσεις της

Μετά τον Πολ Μακάρτνεϊ τώρα και η τραγουδίστρια του «Καμπαρέ» ακυρώνει τις συναυλίες της αφού η κατάστασή της υγείας της είναι εύθραυστη.

Η 68χρονη τραγουδίστρια επρόκειτο να εμφανιστεί στο Royal Albert Hall τον Ιούλιο, καθώς και στη Γαλλία και την Ολλανδία. Οι απογοητευμένοι κατόχοι εισιτηρίων ήρθαν σε επαφή αυτή την εβδομάδα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πήραν πίσω τα χρήματά τους.

Ένας εκπρόσωπος της τραγουδίστριας δήλωσε: «Οι γιατροί την συμβούλεψαν να μην ταξιδέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην υγεία της. Συζητάμε μεταφορά ημερομηνιών στο μέλλον.»

Η τέσσερις φορές, παντρεμένη Λίζα, κόρη της ηθοποιού Judy Garland, έχει υποστεί μια σειρά από προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Το 2000 ένα τσίμπημα κουνουπιού την άφησε με φλεγμονή στον εγκεφάλο δηλαδή ιογενής εγκεφαλίτιδα - μια ασθένεια που απείλησε να τερματίσει την καριέρα της. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και μετά βίας ήταν σε θέση να επικοινωνήσει. Όταν η κατάστασή της βελτιώθηκε δήλωσε: «Έπρεπε να μάθω να περπατάω και να μιλάω από την αρχή...»

Διαβάστε επίσης: Δείτε το γαμήλιο πάρτι της Κιμ Καρντάσιαν (pics+ video)