ΚΟΣΜΟΣ

Λουλούδι με σχήμα... πέους φτάνει σε ύψος τα δύο μέτρα! (βίντεο)

Λουλούδι με σχήμα... πέους φτάνει σε ύψος τα δύο μέτρα! (βίντεο)

Το λουλούδι ονομάζεται «Το πέος του Τιτάνα» και όχι άδικα!

Πλήθος λαού συρρέει στο Βοτανικό κήπο της Κοπεγχάγης στη Δανία προκειμένου να δει από κοντά το τεράστιο φυτό που φτάνει ακόμα και στα δύο μέτρα ύψος αλλά η μυρωδιά του είναι... απαίσια!

Δεν θα περίμενε κανείς ένα τεράστιο φυτό με τέτοιο σχήμα να προσελκύσει εκατοντάδες επισκέπτες για να το θαυμάσουν αλλά το συγκεκριμένο το κατάφερε!

Στην πραγματικότητα το πανύψηλο ενδημικό φυτό των τροπικών δασών της Ινδονησίας μπορεί να παραμείνει αδρανής ακόμα και για 15 χρόνια.

Αλλά αυτό το «Amorphophallus titanum» - για να δώσουμε τον πλήρη λατινικό τίτλο της - έχει ανθίσει φτάνοντας σε ύψος 1.91 μέτρα όταν είναι πλήρως όρθιο.

Οι επισκέπτες στο Βοτανικό Κήπο της Κοπεγχάγης παρακολούθησαν το λουλούδι σε όλη τη δόξα του και θαύμασαν την εντυπωσιακή διάμετρο του που φτάνει τα 95 εκατοστά.

Αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: το λουλούδι αναδίδει μια μυρωδιά τόσο απαίσια και αποκρουστική που έχει κερδίσει το παρατσούκλι του βρωμερού λουλουδιού.

Τα πλήθη συρρέουν κατά εκατοντάδες για να δουν το θέαμα, δεδομένου ότι μπορεί να ανθίσει μόνο για μία ή δύο ημέρες πριν από το μαρασμό του και πάλι.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Βίντεο ΣΟΚ: Νοσοκόμα κακοποιεί ηλικιωμένη! (βίντεο)