ΚΟΣΜΟΣ

Ινδός μεγιστάνας κυκλοφορεί με πουκάμισο από... (pics)

Ινδός μεγιστάνας κυκλοφορεί με πουκάμισο από... (pics)

Αν ανοίξετε ένα λεξικό, δίπλα στη λέξη «κιτς» είναι σίγουρα η φωτογραφία του!

Δεν ήθελε να... κρυφτεί ο Ινδός μεγιστάνας και από τη... χαρά του κατασκεύασε ένα πουκάμισο φτιαγμένο από χρυσάφι που ζυγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ, περίπου τέσσερα κιλά!

Ο Pankaj Parakh, τέλειωσε το σχολείο αλλά δε χρειάστηκε να μάθει και πολλά γράμματα αφού κατάφερε με το εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας που άνοιξε να γίνει βαθύπλουτος!

Τώρα, για να γιορτάσει τα 45α γενέθλια του, αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό του αυτό το καθόλου καλαίσθητο πουκάμισο!

Αφού κατέβαλλε περίπου 130.000 ευρώ για να το αποκτήσει, το φόρεσε και βγήκε μία βόλτα στη Βομβάη για να το... δείξει. Δεν ήταν όμως μόνος του. Είχε μαζί του και μία στρατιά σωματοφυλάκων προκειμένου να τον προστατεύσουν από το... κοινό του που ενδεχομένως θα ήθελε να κλέψει μία κλωστούλα ή έστω ένα κουμπί για να περάσει τον υπόλοιπο χρόνο!

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν βγαίνει ποτέ έξω φορώντας λιγότερα από 3-4 κιλά χρυσού πάνω του ενώ δηλώνει γοητευμένος από το κίτρινο μέταλλο.

Ακόμα και στο γάμο του (γιατί είναι παντρεμένο το... κελεπούρι) φόραγε περισσότερα χρυσαφικά από την νύφη κι αυτό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις!

Είδατε πόσα λεφτά μπορεί να βγάλει κανείς από τις... κουβαρίστρες και τα... βελονάκια;

Δείτε τις εικόνες χωρίς να σκανδαλιστείτε!

Διαβάστε επίσης: Επικό: 92χρονη προκαλεί τροχαίο λόγω... διάρροιας! (βίντεο)