ΚΟΣΜΟΣ

Αίτηση διαζυγίου λόγω υπερβολικού sex!

Αίτηση διαζυγίου λόγω υπερβολικού sex!

Ο εξαντλημένος Ινδός σύζυγος δεν μπορεί να ικανοποιήσει πια τις σεξουαλικές ορέξεις της γυναίκας του...

Μάλιστα, ο δυστυχής Ινδός παρακαλά το δικαστήριο να του δώσουν σύντομα το διαζύγιο, αφού όπως υποστηρίζει, η γυναίκα του είναι τόσο κολλημένη με το σεξ, που το χορηγεί φάρμακα που ενισχύουν τις επιδόσεις του!

Ο Ινδός άνδρας πραγματικά ικετεύει τον δικαστή να τον απαλλάξει γρήγορα από τα δεσμά του γάμου, καθώς η κατάσταση στο συζυγικό κρεβάτι έχει γίνει ανυπόφορη!
Ο άνδρας εκμυστηρεύτηκε στο δικαστήριο του Μουμπάι, ότι τα προβλήματα του άρχισαν το Απρίλιο του 2012, όταν και παντρεύτηκε τη γυναίκα του.

Όπως υποστηρίζουν οι Times of India, ο Ινδός αναφέρει ότι η γυναίκα του τον αναγκάζει να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μη φυσιολογικές και κάθε φορά που προσπαθεί να το αποφύγει αυτή τον κακοποιεί.

Μάλιστα, αυτή η sex-addict Ινδή δεν διστάζει να τον απειλήσει ότι αν δεν την ικανοποιήσει όπως αυτή θέλει, θα πάει να βρει αλλού παρηγοριά...

Παράλληλα δεν την πτοούν ούτε οι αρρώστιες, αφού όταν ο άνδρας της αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με στομαχόπονο, η ίδια ζητούσε ακατάπαυστο σεξ ακόμα και από το κρεβάτι του πόνου!

Τελικά, το δικαστήριο τον λυπήθηκε και του χάρισε την ελευθερία του και μια ζωή χωρίς υπερβολικό σεξ!

Διαβάστε επίσης:

«Έξωση» λόγω φαντασμάτων!