ΚΟΣΜΟΣ

Σιάτλ: Αγνοείται ηθοποιός του Ταραντίνο και συμπρωταγωνίστρια της Στριπ

Σιάτλ: Αγνοείται ηθοποιός του Ταραντίνο και συμπρωταγωνίστρια της Στριπ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Σιάτλ, καθώς η ηθοποιός Μίστι Άπαμ, η οποία υποδυόταν μία οικονόμο στην ταινία όπου πρωταγωνιστούσε η Μέριλ Στριπ, «Αύγουστος» (August: Osage County), δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και έξι ημέρες.

Η ηθοποιός, η οποία έχει εμφανιστεί και στην ταινία Django του Ταραντίνο, εθεάθη για τελευταία φορά την Κυριακή (5/10) όταν έφυγε από ένα διαμέρισμα στην περιοχή Όμπερν, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια του Σιάτλ. «Την εξαφάνιση της 32χρονης ανέφερε στην αστυνομία ο πατέρας της», δήλωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Όμπερν, Στιβ Στόκερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας έλαβε κλήση για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο διαμέρισμα, η Άπαμ είχε ήδη φύγει.

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ύποπτοι ή στοιχεία για την εξαφάνισή της, ενώ οι Αρχές εικάζουν ότι η γυναίκα έφυγε με τη δική της ελεύθερη βούληση», συμπλήρωσε ο Στόκερ.

Η αστυνομία κατά το παρελθόν είχε ανταποκριθεί πάντως σε 4 κλήσεις για απόπειρα αυτοκτονίας από το ίδιο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς της 32χρονης ηθοποιού ανέφεραν στην αστυνομία ότι η κόρη τους έπαιρνε φάρμακα για θέματα ψυχικής υγείας.

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: 3χρονος κατασπαράχτηκε από ιαγουάρους σε ζωολογικό κήπο! (vid+pics)