ΚΟΣΜΟΣ

Επανένωση 13χρονου με τη μητέρα του έπειτα από 4 χρόνια

Επανένωση 13χρονου με τη μητέρα του έπειτα από 4 χρόνια

Επί τέσσερα χρόνια παρέμενε αγνοούμενος ένας 13χρονος από την Ατλάντα των ΗΠΑ, αλλά έστω και κατά τύχη έφτασε η στιγμή της λύτρωσης και της επανένωσης με τη μητέρα του.

Ο πιτσιρικάς χάθηκε το 2010 κατά τη διάρκεια ενός κοντινού ταξιδιού για να επισκεφθεί τον πατέρα του. Η μητέρα ενημέρωσε διάφορες οργανώσεις, όχι όμως και την αστυνομία, με αποτέλεσμα οι όποιες έρευνες να πέσουν στο κενό.

Ο 13χρονος εντοπίστηκε τελικά όταν γείτονες της πενταμελούς οικογένειας στο σπίτι της οποίας ζούσε, ανέφεραν στις Αρχές ότι στην οικία ζούσε για καιρό ένα παιδάκι αγνώστων στοιχείων. Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν για έφοδο-κατά σύμπτωση-ο μικρός βρήκε την ευκαιρία να τηλεφωνήσει από κινητό στη μητέρα της και να της πει ότι είναι παγιδευμένος πίσω από έναν ψεύτικοι τοίχο.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς συνέβη στο... ενδιάμεσο και το γιατί η οικογένεια είχε φυλακίσει το παιδί. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο είναι από τη στιγμή της επανένωσης του 13χρονου με τη μητέρα του.

Σχετικές ειδήσεις