ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στο Λονδίνο: Την έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ

Σοκ στο Λονδίνο: Την έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ

Σοκαρισμένη η βρετανική κοινή γνώμη από ένα φρικιαστικό περιστατικό δολοφονίας, το οποίο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (18/12/2014).

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 45χρονη Άλισον Μόρισον δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές, καθώς ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά της στο Χάροου του Βόρειου Λονδίνου και ξεψύχησε στο νοσοκομείο έπειτα από ελάχιστες ώρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της είναι ο γείτονάς της, ο 48χρονος Τρέιβορ Γκίμπον, ο οποίος εργάζεται ως τεχνικός δορυφορικών τηλεοράσεων και κεραιών και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, φέρεται να βρέθηκε και το μαχαίρι με τα υπολείμματα από το αίμα της Μόρισον.

Όπως είπαν γείτονες στους αστυνομικούς, είχε προηγηθεί μεταξύ του θύματος και του Γκίμπον έντονη διαμάχη για το μικρό δρομάκι το οποίο μοιράζονταν τα δύο σπίτια και ενίοτε τον χρησιμοποιούσαν ως χώρο στάθμευσης.

Η διαμάχη ξέσπασε όταν το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε να το πεζοδρομήσει και από τότε, τσακώνονταν συχνά για το ποιος δικαιούται να σταθμεύει εκεί το αυτοκίνητό του.

Μάρτυρας υποστηρίζει ότι άκουσε τον καυγά και μετά είδε το δράστη να στέκεται με μαχαίρι από πάνω της.

«Αυτό (ο καβγάς) γινόταν για περίπου δύο χρόνια. Τη μία έβαζαν κάμερες ασφαλείας και την άλλη αναβόσβηναν φωτάκια για να δείχνουν ότι τους ενοχλούμε» δήλωσε ένας άλλος γείτονας.

Η Μόρισον που ήταν μητέρα ενός 16χρονου αγοριού, του Κόρι, είχε διευθυντική θέση σε οργάνωση προστασίας καταναλωτών και είχε στο ενεργητικό της πλούσια εθελοντική και φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Οι γείτονες δήλωσαν «συγκλονισμένοι» από το περιστατικό.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις