ΚΟΣΜΟΣ

Το ΙΚ σχεδιάζει επίθεση κατά των φρουρών της Ελισσάβετ

Το ΙΚ σχεδιάζει επίθεση κατά των φρουρών της Ελισσάβετ

Περιπλέκεται ο ρόλος των φρουρών της Ελισσάβετ, καθώς εδώ και κάποιες ημέρες στο μυαλό τους δεν έχουν μόνο την ασφάλεια της βασίλισσας, αλλά και τη δική τους, εξαιτίας των απειλών που δέχονται από άτομα «που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από ανώνυμες πηγές προσκείμενες στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, φανατικοί ισλαμιστές που ζουν κυρίως στην Αγγλία σχεδιάζουν να επιτεθούν κατά φρουρών της Ελισσάβετ, προφανώς γνωρίζοντας ότι είναι σχεδόν αδύνατη η προσέγγιση μελών της βασιλικής οικογένειας.

Κι όλα αυτά έρχονται σε συνέχεια των αποκαλύψεων που ήθελαν το Ισλαμικό Κράτος να επιθυμία και να σχεδιάζει τη δολοφονία της ίδιας της Ελισσάβετ. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι ισλαμιστές δεν θέλουν απλώς να δολοφονήσουν μέλος της φρουράς, αλλά επιθυμούν να το κάνουν με τέτοιο τρόπο που θα προκαλέσουν αποτροπιασμό, αντιγράφοντας εν μέρει τους δολοφόνους του Λι Ρίγμπι, του στρατιώτη που είχε σφαγιαστεί στο κέντρο του Λονδίνου.

Σχετικές ειδήσεις