Έκοψε το γεννητικό όργανο του βιαστή της

Σεξουαλική επίθεση ισχυρίζεται ότι δέχτηκε μία 40χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές και για να το αποδείξει κατέθεσε στην αστυνομία το...

Σεξουαλική επίθεση ισχυρίζεται ότι δέχτηκε μία 40χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές και για να το αποδείξει κατέθεσε στην αστυνομία το γεννητικό όργανο του άνδρα που της επιτέθηκε!


Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Μιρζαπούρ της Τζαλακαθι, περίπου 200χλμ νότια της πρωτεύουσας Ντάκα.


Η Monju Begum, μητέρα τριών παιδιών δήλωσε στην αστυνομία ότι ο γείτονάς της Mozammel Haq Mazi εισέβαλε στην οικία της και άρχισε να της επιτίθεται. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά της κατηγορίες ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Θα τον συλλάβουμε μόλις βελτιωθεί η κατάσταση της υγεία τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Abul Khaer στο BBC.


«Είναι αρκετά ασυνήθιστο περιστατικό. Από όσο γνωρίζω αυτή είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα φέρνει ένα κομμένο πέος στο αστυνομικό τμήμα ως αποδεικτικό στοιχείο», επεσήμανε.


«Η Begum δήλωσε ότι αντιστάθηκε και έκοψε το πέος του και το έφερε στο αστυνομικό τμήμα σε σακούλα πολυαιθυλενίου για να αποδείξει ότι ο κ. Mazi προσπάθησε να τη βιάσει", δήλωσε ο Khaer.


Η Monju Begum δήλωσε στην αστυνομία ότι ο Mazi, πατέρας πέντε παιδιών, την παρενοχλεί τους τελευταίους έξι μήνες. Ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι δυο τους έχουν σχέση και ότι η γυναίκα του πρότεινε να φύγουν και να συζήσουν στην Ντάκα.


«Αρνήθηκα και της είπα ότι δεν μπορώ να αφήσω τη σύζυγο και τα παιδιά μου, για αυτό και πήρε εκδίκηση», δήλωσε.