ΚΟΣΜΟΣ

Εκείνη τον γλίτωσε από τη φυλακή κι αυτός τη στραγγάλισε!

Εκείνη τον γλίτωσε από τη φυλακή κι αυτός τη στραγγάλισε!

Με την γραβάτα που φορούσε στο δικαστήριο, όπου αθωώθηκε για την κακοποίηση της συζύγου του, στραγγάλισε τελικά την μητέρα των δύο παιδιών του ένας 26χρονος πρώην πεζοναύτης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών.
Όλοι μιλούσαν για ένα ταιριαστό ζευγάρι, ωστόσο, πίσω από τις κλειστές πόρτες, η πραγματικότητα ήταν άλλη. Ο 26χρονος πρώην πεζοναύτης που είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν κακοποιούσε συστηματικά την κολομβιανή σύζυγό του.

zeygari

Κάποια στιγμή, η Άντρεα Κρου είχε καλέσει την αστυνομία όταν ο σύζυγός της, Καλέμπ τής επιτέθηκε, ρίχνοντας πάνω της λάδι μηχανής.
Στην εκδίκαση της υπόθεσης η 31 χρόνων γυναίκα δεν άντεξε να στείλει τον πατέρα των παιδιών της στη φυλακή. Απέδειξε την αφοσίωσή της και την ανιδιοτελή αγάπη της, αποσύρωντας τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του.

Ο Καλέμπ αθωώθηκε αλλά δεν έδειξε την ίδια επιείκια στο άλλο του μισό. Λίγο αφότου έφυγαν χέρι χέρι από το δικαστήριο, με την ελπίδα να προσπαθήσουν ξανά, πάνω σε ένα καυγά στο αυτοκίνητο, έκανε θηλιά την γραβάτα που φορούσε και έπνιξε τη σύζυγό του.

Πέταξε τη σορό της σε ένα δάσος της περιοχής κι, όταν νύχτωσε και έβαλε τις κόρες τους για ύπνο, επέστρεψε, την έβαλε σε σάκο γεμάτο με πέτρες και την έριξε σε ποτάμι. Την επόμενη ημέρα, πήγε στην αστυνομία να δηλώσει την εξαφάνισή της.
Λίγες μέρες αργότερα, ένας ψαράς βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Επρόκειτο για τη σορό της Άντρεα.

Ο Καλέμπ συνελήφθη και, στην κατάθεσή του, έπεσε σε αντιφάσεις. Αναγκάστηκε τότε να ομολογήσει την αλήθεια, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο ίδιος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

caleb

Σχετικές ειδήσεις