ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Καθηγήτρια κατηγορείται για αποπλάνηση μαθητών της (pics)

ΗΠΑ: Καθηγήτρια κατηγορείται για αποπλάνηση μαθητών της (pics)

Ποινή φυλάκισης εως και είκοσι χρόνων αντιμετωπίζει μία καθηγήτρια, στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών, για ανάρμοστη σχέση με δύο μαθητές της.

Η Άλισον Μαρτσίζ, 37 Μαϊων, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, έστελνε σέλφι της υμίγυμνη και σε προκλητικές πόζες, σε τουλάχιστον δύο μαθητές της, 15 και 17 χρόνων, με τους οποίους είχε ανάρμοστες σχέσεις.

kathightria

Ο 17χρονος ομολόγησε πως δεχόταν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου από την καθηγήτρια. Σε ένα από αυτά, τον προέτρεπε να αφήσει το μάθημά του για να βρεθούν σε άλλη αίθουσα. Ο ίδιος ομολόγησε ακόμα πως υπήρξε σεξουαλική πράξη στο χώρο του σχολείου.

kathightria 2

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως, όταν κάποια στιγμή η καθηγήτρια θέλησε να σταματήσει τη σχέση, ο 17χρονος την εκβίασε, ζητώντας της 200 δολλάρια. Εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας πως ο πατέρας της είχε σχέσεις με τη μαφία, απειλώντας τον πως «δε θα έπαιζε ποτέ ξανά ποδόσφαιρο». Ο μαθητής, τελικά, την κατέδωσε, ανοίγοντας τον δρόμο και για άλλες καταγγελίες.

kathhghtria 3

Όταν η αστυνομία πήγε στο σχολείο για να εξακριβώσει τις καταγγελίες του 17χρονου μαθητή, βρέθηκε αντιμέτωπη και με νέες καταγγελίες για αποπλάνηση, αυτή τη φορά από έναν 15χρονο, ο οποίος παραδέχτηκε πως είχε σχέση με την καθηγήτρια από τα 14 του.

Η 37χρονη αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ακόμη και είκοσι χρόνων. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες για ανάρμοστη σχέση με τους μαθητές της.

Σχετικές ειδήσεις