ΚΟΣΜΟΣ

Paris Match: Δημοσίευσε φωτογραφίες των νεκρών αδερφών Κουασί (photos)

Paris Match: Δημοσίευσε φωτογραφίες των νεκρών αδερφών Κουασί (photos)

Τις φωτογραφίες των πτωμάτων των αδερφών Κουασί, δημοσίευσε σήμερα (19/3/2015) το γαλλικό περιοδικό ParisMatch.

Υπενθυμίζεται ότι, οι αδερφοί Κουασί στις 8 Ιανουαρίου πραγματοποίησαν την δολοφονική επίθεση στην Charlie Hedbo, με απολογισμό 12 νεκρούς. Τα δύο αδέρφια εισέβαλλαν με βαρύ οπλισμό στα γραφεία της εφημερίδας και προκάλεσαν μια πρωτοφανή αιματοχυσία.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το γαλλικό περιοδικό είναι σοκαριστικές, καθώς διακρίνονται τα πτώματά τους σε μια λίμνη αίματος. Παράλληλα, στις φωτογραφίες διακρίνονται δύο όπλα καλάσνικοφ και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.

«Όλα είναι έτοιμα για την επίθεση. Περισσότεροι από 150 άντρες έχουν περικυκλώσει το τυπογραφείο» αναφέρεται στο άρθρο το οποίο στη συνέχεια εξιστορεί με λεπτομέρειες όλα τα περιστατικά που συνέβησαν έως ότου οι δύο αδερφοί να πέσουν νεκροί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή του περιοδικού να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες προκάλεσε ένα κύμα οργής στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, στα οποία οι χρήστες αναφέρουν ότι το Paris Match, διεγείρει το ρατσιστικό μίσος.

Ο διευθυντής σύνταξης του γαλλικού περιοδικού, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τη δημοσίευση των φωτογραφιών, δήλωσε ότι οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν γιατί το περιοδικό θεωρεί ότι ανήκουν στην ιστορία και πως χρησιμοποιήθηκε το ασπρόμαυρο φίλτρο λόγω του σκληρού περιεχομένου.

Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι οι εικόνες που δημοσίευσε το περιοδικό είναι σκληρές. Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Σχετικές ειδήσεις