ΚΟΣΜΟΣ

Κατοικίδια με… άγριες διαθέσεις (video & pics)

Κατοικίδια με… άγριες διαθέσεις (video & pics)

Τριχωτά και με ουρά είναι τα δύο νέα μέλη της οικογένειας Αλ Τζαμάλ στη Λωρίδα της Γάζας: Ασφαλώς δεν πρόκειται για παιδιά αλλά για τα δύο μωρά λιονταράκια που υιοθέτησε η οικογένεια με την ελπίδα να γίνουν τα οικόσιτά της.

Η Μόνα και ο Άλεξ είναι μόλις δύο μηνών. Και όπως όλα τα μωρά, έτσι κι αυτά είναι ακαταμάχητα. Τα παιδιά και τα εγγόνια του Σαάντ εδώ και λίγο καιρό δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο, παρά μόνο με τα τρισχαριτωμένα αιλουροειδή.

Ο νέος ιδιοκτήτης του, Σαάντ Αλ Τζαμάλ ομολογεί πως επρόκειτο για όνειρο ζωής που κατάφερε μόλις να κάνει πραγματικότητα. Αγόρασε τα δύο λιονταράκια από τον ζωολογικό κήπο της Ράφα, αρνούμενος, πάντως, να πει πόσο κόστισε η αγορά των νέων κατοικιδίων του.

Τα δύο λιονταράκια είναι δύο μηνών και εδώ και 2,5 μήνες είναι μέλη της οικογένειας Αλ Τζαμάλ που ζει στο στρατόπεδο προσφύγων Αλ Σαμπόρα της Ράφα, στα νότια της Λωρίδας της Γάζας.

Προς το παρόν, τα μωρά λιονταράκια καταναλώνουν ημερησίως μισό κιλό κρέας έκαστο. Παρόλα αυτά, όσο θα αναπτύσσονται, τόσο θα μεγαλώνει και η όρεξή τους.

Το αν θα καταφέρει η πολυμελής οικογένεια να τα συντηρήσει αλλά και το αν θα κατορθώσει να δαμάσει την άγρια φύση τους μέσα σε έναν περιορισμένο χώρο λίγων τετραγωνικών, παραμένει μυστήριο όσο και πρόκληση.

Σχετικές ειδήσεις