ΚΟΣΜΟΣ

Bild: Σάλος με την «κοκαλιάρα» βασίλισσα της Ισπανίας

Bild: Σάλος με την «κοκαλιάρα» βασίλισσα της Ισπανίας

«Έχει προβλήματα ανορεξίας ή φταίει κάτι άλλο;», διερωτάται ο διεθνής Τύπος, με τη γερμανική εφημερίδα Bild να αναφέρεται εκτενώς στην αποστεωμένη σιλουέτα της Λετίσια.

«Η κοκαλιάρα Λετίσια της Ισπανίας» είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας Bild, παραθέτοντας φωτογραφίες από πρόσφατη εμφάνιση της συζύγου του βασιλιά Φελίπε, που φαίνεται καθαρά το υπερβολικά αδυνατισμένο κορμί της.

let5

Η εμφάνιση της στην τελετή απονομής γυναικείων βραβείων στη Μαδρίτη έδωσε τροφή για ποικίλα σχόλια, με το μαύρο στράπλες να τονίζουν την αδυναμία της.

Οι ώμοι της Λετίσια δεν έχουν ίχνος λίπους, φαίνονται τα κόκαλά της, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα, ενώ αναρωτιέται αν αντιμετωπίζει πρόβλημα ανορεξίας ή κάτι άλλο.

let1

Μάλιστα, η Bild αναφέρεται και στο γεγονός που φαίνεται ότι έχει σημαδέψει τη ζωή της βασίλισσας της Ισπανίας και το οποίο δεν έχει ξεπεράσει. Ο θάνατος της αδελφής της Ερικα, η οποία αυτοκτόνησε το 2007 σε ηλικία 31 ετών είχε συγκλονίσει τη Λετίσια, και σύμφωνα με τη Bild δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα.

Το Παλάτι δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για τη σημαντική απώλεια βάρους της Λετίσια τους τελευταίους μήνες, ωστόσο οι φήμες για την υγεία της οργιάζουν.

Η 42χρονη Λετίσια δεν είναι γόνος βασιλικής οικογένειας και προτού διαβεί το κατώφλι του Παλατιού, ήταν διάσημη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στην Ισπανία.

Πριν παντρευτεί με τον Φελίπε, είχε κάνει ήδη ένα γάμο με καθηγητή Φιλοσοφίας που κατέληξε σε διαζύγιο το 1999.

Σχετικές ειδήσεις