ΚΟΣΜΟΣ

Γιβραλτάρ: Βρετανίδα τουρίστρια δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από… μακάκους! (video)

Γιβραλτάρ: Βρετανίδα τουρίστρια δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από… μακάκους! (video)

Αξέχαστη, όχι ωστόσο για το λόγο που ήλπιζε, θα μείνει σε μια Βρετανίδα τουρίστρια, η επίσκεψη στο Γιβραλτάρ.

Και πώς όχι όταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από μαϊμούδες!

Σύμφωνα (πάντα) με τη Melissa Hart - η οποία κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Marbella της Ισπανίας, επισκέφθηκε με γκρουπ τουριστών, για μονοήμερη εκδρομή, το Γιβραλτάρ - ένας μακάκος τής αφαίρεσε μέχρι και το πάνω μέρος του μπικίνι της, ενώ άλλοι δύο τη χούφτωναν όπου έβρισκαν, με... προτίμηση στα γεννητικά όργανα!

Τι και αν η 23χρονη αρτοποιός από το Μάκλσφιλντ καλούσε (μάταια) σε βοήθεια, οι υπόλοιποι τουρίστες επέλεξαν να απολαύσουν την αστεία πλευρά του πρωτοφανούς θεάματος, μέχρι που έσπευσε στο σημείο ένας φύλακας, ο οποίος και απομάκρυνε τις -λίγο περισσότερο από ό,τι έπρεπε- ενθουσιώδεις και ανήθικες μαϊμούδες.

Και μπορεί η Melissa Hart να κατήγγειλε την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα, συμπληρώνοντας μια αναφορά εναντίον των μακάκων, όμως ενημερώθηκε με έκπληξη από τον υπεύθυνο αξιωματικό ότι η συμπεριφορά των θηλαστικών δεν συνιστά ποινικό αδίκημα!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο Γιβραλτάρ, ο πληθυσμός των μακάκων έχει αυξηθεί… επικίνδυνα, τρομοκρατώντας τους τουρίστες, ωστόσο κατέχουν περίοπτη θέση στην πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, καθώς συνδέονται με την ελευθερία και την ανεξαρτησία της…

Σχετικές ειδήσεις