ΚΟΣΜΟΣ

Διάρρηξη μετά από… 50 χρόνια σε μικρό νησί της Σκωτίας

Διάρρηξη μετά από… 50 χρόνια σε μικρό νησί της Σκωτίας

Στο μάτι έβαλαν διαρρήκτες ένα καινούριο παντοπωλείο στο μικρό νησί Κάνα της Σκωτίας, με την κλοπή να είναι η πρώτη που σημειώνεται στο νησί μετά από... 50 χρόνια.

Οι κλέφτες απέσπασαν λίγα μετρητά, καλλυντικά, γλυκά και... έξι μάλλινα σκουφιά την Παρασκευή, με το δίκτυο STV να αναφέρει ότι πρόκειται για την πρώτη εγκληματική ενέργεια που καταγράφεται στο νησί, μετά από τη δεκαετία του 1960.

Η διάρρηξη έλαβε χώρα σε ένα από τα 20 κτήρια του νησιού, με την εκπρόσωπο της κοινότητας να δηλώνει ότι οι κλέφτες απέσπασαν μεταξύ άλλων σοκολάτες και μπισκότα.

Πλέον, εξετάζεται η λήψη μέτρων ασφαλείας στο νησί, το οποίο μετρά 30 κατοίκους και δεν διαθέτει αστυνομικό τμήμα.

«Δυστυχώς θα πρέπει να κλειδώνουμε τις πόρτες», ανέφερε η εκπρόσωπος της κοινότητας, όπου οι κάτοικοι συνήθιζαν να αφήνουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους, για να μπορεί κανείς να ψωνίσει, αφήνοντας το απαραίτητο αντίτιμο, οποιαδήποτε ώρα της μέρας.

Το τελευταίο αντικείμενο που είχε κλαπεί στο νησί ήταν μία ξύλινη πινακίδα, πριν από πέντε δεκαετίες.Στο μάτι έβαλαν διαρρήκτες ένα καινούριο παντοπωλείο στο μικρό νησί Κάνα της Σκωτίας, με την κλοπή να είναι η πρώτη που σημειώνεται στο νησί μετά από... 50 χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις