ΚΟΣΜΟΣ

Ιστορικό βίας στην οικογένεια του μακελάρη του Τσάρλεστον

Ιστορικό βίας στην οικογένεια του μακελάρη του Τσάρλεστον

Ο 21χρονος Ντίλαν Ρουφ, ο οποίος σκότωσε εννέα ανθρώπους μέσα σε μια ιστορική εκκλησία μαύρων της Νότιας Καρολίνας προέρχεται από μια οικογένεια με ιστορικό βίαιας συμπεριφοράς.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα (20/6) η Daily Mail ο πατέρας του δράστη συνήθιζε να ξυλοφορτώνει τη μητριά του και όταν αυτή τελικά τον χώρισε είχε προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να την παρακολουθεί. Η Paige Mann η πρώην σύζυγος του 52χρονου Franklin Bennett Roof είχε καταθέσει σε δικαστήριο ότι ο πατέρας του δράστη χρησιμοποιούσε ψυχολογική βία για να χειριστεί την ίδια και τελικά και σωματική για να επιτύχει τον έλεγχο που ήθελε πάνω στους άλλους.
Το όπλο που χρησιμοποίησε ο 21χρονος πιστεύεται ότι του το είχε αγοράσει ο πατέρας του. Η μητριά του πάντως είχε καταγγείλει ότι στα 10 χρόνια που έμεινε στην οικογένεια ήταν μια πραγματική φυλακή για εκείνη, αφού ο πατέρας του δράστη απαιτούσε να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρισκόταν και τι κάνει. Μετά το διαζύγιό τους, ο Ντίλαν ουσιαστικά έχασε κάθε ευκαιρία που είχε σε μια κανονική οικογενειακή ζωή. Ο πατέρας του έλειπε πολλές μέρες την εβδομάδα από το σπίτι λόγω δουλειάς. Ο 15χρονος τότε άρχισε να κάνει απουσίες στο σχολείο το οποίο και τελικά παράτησε. Προτιμούσε να παίρνει ναρκωτικά και να παίζει video games στο σπίτι.

Σχετικές ειδήσεις