ΚΟΣΜΟΣ

Χάκερς έκλεψαν στοιχεία «άτακτων» συζύγων από ιστοσελίδα και τώρα απειλούν να τα δημοσιεύσουν

Χάκερς έκλεψαν στοιχεία «άτακτων» συζύγων από ιστοσελίδα και τώρα απειλούν να τα δημοσιεύσουν

Ομάδα χάκερ υπέκλεψε προσωπικά στοιχεία από ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους, και τώρα απειλούν να τα «βγάλουν στη φόρα».

Όπως αναφέρει η Daily Mail οι χάκερς έκλεψαν τα στοιχεία από την ιστοσελίδα Ashley Madison η οποία απευθύνεται σε παντρευμένους και έχει το σλόγκαν «η ζωή είναι μικρή, βρες μια σχέση».

Οι χάκερες έχουν στην κατοχή τους τα πραγματικά ονόματα των χρηστών, γυμνές φωτογραφίες τους και στοιχεία οικονομικών συναλλαγών -τα οποία απειλούν να «βγάλουν στη φόρα», μαζί με πικάντικες λεπτομέρειες.

Η ομάδα απαιτεί το κλείσιμο όχι μόνο του site, του Ashley Madison, αλλά και ιστοσελίδας της ίδιας εταιρείας που απευθύνεται σε «ώριμους κυρίους» που προσφέρουν ανταλλάγματα για τη συντροφιά δεσποινίδων.

Την ευθύνη για το χτύπημα ανέλαβε η ομάδα χάκερ Impact Team («Ομάδα Επίδρασης») ενώ η ιστοσελίδα έχει πάνω από 37 εκατομμύρια χρήστες.

Η Avid Life, επιβεβαιώνοντας την επίθεση, ανέφερε πως η ιστοσελίδα της είναι ξανά ασφαλής και «οι υπεύθυνοι θα εντοπιστούν και οδηγηθούν ενώπιον των ευθυνών τους»

Σχετικές ειδήσεις