ΚΟΣΜΟΣ

Η ακτιβίστρια που έγινε σκλάβα του σεξ από τους τζιχαντιστές

Η ακτιβίστρια που έγινε σκλάβα του σεξ από τους τζιχαντιστές

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τους τελευταίους μήνες ζωής της ακτιβίστριας Κάιλα Μίλερ η οποία ήταν όμηρος των τζιχαντιστών αποκάλυψαν οι γονείς της. Όπως ανέφεραν η κόρη τους χρησιμοποιήθηκε σα σκλάβα του σεξ από τους αρπαγείς της, κάτι που πιστοποιούν και δύο κορίτσια των Yazidi που επίσης ήταν αιχμάλωτες των τζιχαντιστών αλλά κατόρθωσαν να δραπετεύσουν.

Η Κάιλα βασανίστηκε και το χρόνο ομηρείας της ήταν ιδιοκτησία του ηγέτη των ισλαμιστών al-Baghdadi. Δύο κορίτσια Υazidi, 16 και 18 ετών που κατόρθωσαν να δραπετεύσουν μιλώντας σε αμερικανούς αξιωματούχους είπαν πως έμεναν στο ίδιο σπίτι με την Κάιλα και πως τους επισκεπτόταν τακτικά ο ηγέτης των ισλαμιστών για να μιλήσει με τον Κύριο του σπιτιού και να τις βιάσει. Το Χαλιφάτο από την πλευρά του υποστήριζε ότι η Κάιλα ήταν με τη θέλησή της εκεί και πως ήθελε να παντρευτεί κάποιον από τους επικεφαλής του.
Η Κάιλα απήχθη τον Αύγουστο του 2013 από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία πολύ κοντά στο Αλέπο. Κρατήθηκε όμηρος για 2,5 χρόνια και τελικώς ανακοινώθηκε πως είναι νεκρή μετά από έναν βομβαρδισμό που έκαναν οι ΗΠΑ.

Σχετικές ειδήσεις