ΚΟΣΜΟΣ

Στην Αβάνα για την πρώτη συναυλία των Rolling Stones ο Μικ Τζάγκερ

Στην Αβάνα για την πρώτη συναυλία των Rolling Stones ο Μικ Τζάγκερ

Στην Κούβα, όπου οι Rolling Stones αναμένεται να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συναυλία στη χώρα, στο πλαίσιο της επόμενης περιοδείας του στη Λατινική Αμερική, βρίσκεται ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος, Μικ Τζάγκερ.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές, ο 72χρονος ροκ σταρ, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, παρακολούθησε μια συναυλία μουσικής timba (σ.σ μοιάζει με τη σάλσα) από το συγκρότημα Bamboleo σε ένα χώρο στη δυτική Αβάνα.

Όπως μάλιστα συμπλήρωσε η εφημερίδα Granma, ο Τζάγκερ περπάτησε έχοντας συντροφιά το γιο του στους δρόμους της παλιάς πόλης, προκαλώντας με την παρουσία του τον ενθουσιασμό των περαστικών και των τουριστών.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, αυτό το «ιδιωτικό ταξίδι» ενδέχεται να συνδέεται με την προετοιμασία «της συναυλίας που οι Rolling Stones σχεδιάζουν να δώσουν» στη χώρα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Λατινική Αμερική στις αρχές του 2016.

Σε επικοινωνία που είχε πάντως το Γαλλικό Πρακτορείο με τους συνεργάτες του τραγουδιστή, εκείνοι δεν θέλησαν να δώσουν λεπτομέρειες για τη διάρκεια της επίσκεψης του τραγουδιστή στην Κούβα.

Ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ, Κιθ Ρίτσαρντς, επιβεβαίωσε ωστόσο πρόσφατα τα σχέδια του συγκροτήματος να κάνει στάση στην Κούβα, στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση του τελευταίου τους δίσκου.

Πολλές δε εφημερίδες γράφουν ότι η συναυλία ενδέχεται να οργανωθεί το Μάρτιο στο στάδιο της Αβάνας.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο μπασίστας των Rolling Stones Ντάριλ Τζόουνς επισκέφθηκε την Αβάνα τον περασμένο χρόνο για να δώσει μια συναυλία με το συγκρότημά του, τους The Dead Daisies.

Σχετικές ειδήσεις