ΚΟΣΜΟΣ

Αστερίξ και Οβελίξ: Η Επιστροφή!

Αστερίξ και Οβελίξ: Η Επιστροφή!

Το διάσημο δίδυμο Αστερίξ και Οβελίξ επιτέλους επιστρέφουν. Στο νέο κόμικ της σειράς συνεργάζονται με έναν δημοσιογράφο, ο χαρακτήρας του οποίου είναι εμπνευσμένος από τον Τζούλιαν Ασάνζ.

Το νέο κόμικ της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου σε ολόκληρο τον κόσμο, περιλαμβανομένων της Βραζιλίας, της Ινδίας, των ΗΠΑ και της Αυστραλίας.

Η 36η έκδοση της επιτυχημένης σειρά κόμικς θα έχει τίτλο Asterix and the Missing Scroll και σε αυτή το διάσημο ντουέτο θα ενώσει τις δυνάμεις του με έναν δημοσιογράφο φτιαγμένο στα πρότυπα του ιδρυτή του WikiLeaks σε μία μάχη κατά του πολέμου προπαγάνδας που τους έχουν κηρύξει οι Ρωμαίοι εχθροί τους.

Ο δημοσιογράφος θα ανήκει στο στρατόπεδο των καλών, θα ονομάζεται Confoundtheirpolitix και θα εργάζεται στην εφημερίδα Condatum Echo.

Το νέο κόμικ θα κυκλοφορήσει δύο χρόνια μετά την επανεμφάνιση του γαλατικού διδύμου, έπειτα από οκταετή απουσία, για πρώτη φορά στη Σκωτία, στην ιστορία που είχε τίτλο «Asterix and the Picts» και η οποία πούλησε περισσότερα από 5,4 εκατομμύρια αντίτυπα σε 15 χώρες και μεταφράστηκε σε τουλάχιστον 20 γλώσσες και διαλέκτους.

Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα--τα μισά στα γαλλικά και τα υπόλοιπα σε άλλες γλώσσες.
Η διάσημη σειρά κόμικς είναι έργο του σκιτσογράφου Αλμπέρ Ουντερζό και του κειμενογράφου Ρενέ Γκοσινί κι εμφανίστηκε το 1959.

Σχετικές ειδήσεις