ΚΟΣΜΟΣ

Συντριβή ρωσικού Airbus: Αυτή είναι η 15χρονη που καθόταν πάνω στη βόμβα

Συντριβή ρωσικού Airbus: Αυτή είναι η 15χρονη που καθόταν πάνω στη βόμβα

Τα στοιχεία μιας 15χρονης, η οποία φέρεται να καθόταν πάνω στη βόμβα που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις έριξε το μοιραίο ρωσικό αεροπλάνο στη Χερσόνησο του Σινά, παρασύροντας στο θάνατο 224 ανθρώπους, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Κάτω από τη θέση της Maria Ivleva πιστεύουν οι ερευνητές ότι τοποθέτησαν οι τρομοκράτες τη βόμβα που ισοδυναμούσε με ένα κιλό TNT, κάνοντας τη 15χρονη το πρώτο θύμα που έχασε τη ζωή του από την τεράστια έκρηξη.

Βάσει των δοκιμών που πραγματοποίησαν οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το κέντρο της έκρηξης που στοίχισε τη ζωή 224 ανθρώπων ήταν στις σειρές 30 -31, σύμφωνα με τις μυστικές ρωσικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, ο εκρηκτικός μηχανισμός είναι «πιθανόν» να «φυτεύτηκε» κάτω από τα καθίσματα 30Α ή 31Α.

Οι Ρώσοι ερευνητές θεωρούν ότι αν η βόμβα δεν τοποθετήθηκε κάτω από το κάθισμα της 15χρονης, τότε τοποθετήθηκε κάτω από την θέση 30Α, όπου καθόταν η 77χρονη Ρωσίδα Nadezhda Bashakova.

Η νεαρή Ρωσίδα επέστρεφε από τις διακοπές της μαζί με την 44χρονη μητέρα της από το τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ στην Χερσόνησο του Σινά, ενώ η 77χρονη, που καταγόταν από την Αγία Πετρούπολη, είχε πάει διακοπές με την 43χρονη κόρη της, Margarita Simanova, που καθόταν στην θέση 30Β.

PAY Nadezhda Bashakova

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της LifeNews η 15χρονη και η 77χρονη Ρωσίδα, πέθαναν ακαριαία, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες βίωσαν μια απίστευτη κατάσταση πανικού.

Σχετικές ειδήσεις