ΚΟΣΜΟΣ

Έφηβη κρεμάστηκε γιατί είχε αλλεργία στο WiFi

Έφηβη κρεμάστηκε γιατί είχε αλλεργία στο WiFi

Η 15χρονηΤζένι Φράι έβαλε τέλος στην ίδια της τη ζωή γιατί είχε αλλεργία στο Wi-Fi....

Ο θάνατος της 15χρονης Τζένι Φράι, που είχε βρεθεί κρεμασμένη τον περασμένο Ιούνιο σε ένα δέντρο κοντά στο σπίτι της, στην κωμόπολη Τσάντλινγκτον της Βρετανίας, οφείλεται τελικά σε αυτοκτονία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η άτυχη κοπέλα δεν μπορούσε να ζει άλλο με τα προβλήματα που της προκαλούσε η σπάνια πάθηση της, που ονομάζεται υπερευαισθησία σε ηλεκτρονικά μέσα (EHS).

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι η 15χρονη τα τελευταία χρόνια υπέφερε από μόνιμους πονοκεφάλους, κόπωση και προβλήματα ελέγχου της κύστης... από τις ασύρματες συνδέσεις Wi-Fi στο σχολείο της.

Δυστυχώς, όσο η τεχνολογία προόδευε τόσο χειροτέρευε η κατάσταση της υγείας της, με αποτέλεσμα η 15χρονη βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, αφού της ήταν δυσκολότερο να ελέγξει τα συμπτώματα.

Τελικά, πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της στις 11 Ιουνίου. Μάλιστα, πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα είχε στείλει ένα μήνυμα μέσω του κινητού της σε έναν φίλο της, ενημερώνοντάς τον ότι δεν θα πήγαινε σχολείο εκείνη την ημέρα.

Το ίδιο απόγευμα, βρέθηκε νεκρή σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι της... εκεί όπου μπορούσε να κινηθεί ελεύθερη.