ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα στην Καλιφόρνια (Pic & Vids)

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα στην Καλιφόρνια (Pic & Vids)

Το χάρο με τα μάτια του αντίκρισε οδηγός στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με τη μορφή μίας τεράστιας χαλύβδινης δοκού, η οποία καρφώθηκε με δύναμη στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, καθώς οδηγούσε σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο της Πολιτείας.

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KTVU ανέφερε ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η χαλύβδινη δοκός έπεσε από φορτηγό που προπορευόταν της BMW, αναπήδησε στο οδόστρωμα και διεμβόλισε το παρμπρίζ.

Κι όμως, ο οδηγός δραπέτευσε από το αμάξι με μόνο μια γρατσουνιά στο μπράτσο του!

dokos

Βέβαια δεν είναι ο μόνος τυχερός οδηγός που γλύτωσε τη ζωή του με τόσο εντυπωσιακό τρόπο.

Στην Τσεχική Δημοκρατία, πριν λίγες μέρες, ένα τρένο διέλυσε φορτηγό το οποίο βρισκόταν σε σιδηροδρομική διάβαση στην Frydek Mistek, αφήνοντας τον οδηγό σε κατάσταση σοκ, αλλά ευτυχώς μόνο με ελαφρά τραύματα. Κανένας από τους επιβάτες του τρένου δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό.

Το 2012, ένα 4χρονο παιδί βρέθηκε μια ανάσα από το θάνατο καθώς έπεσε από εν κινήσει αυτοκίνητο σε πολυσύχναστη διασταύρωση της πόλης Wenzhou της Κίνας στην νοτιοανατολική επαρχία Zhejiang. Ο πατέρας του παιδιού πήδηξε από το κινούμενο αυτοκίνητο για να σώσει την κόρη του.

Την ίδια χρονιά, επιβλήθηκε πρόστιμο € 16,615 σε μια εταιρεία στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, όταν φορτηγό που έκανε όπισθεν παραλίγο να σκοτώσει έναν πελάτη της, ο οποίος στεκόταν κοντά στην αποθήκη της.

Το 2010 κάμερες ασφαλείας στην Τουρκία κατέγραψαν ένα παιδί ηλικίας περίπου 1 έτους να διαφεύγει το θάνατο παρά τρίχα, καθώς μπουσούλαγε αμέριμνο σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στη νότια πόλη της Αττάλειας. Ευτυχώς για εκείνο, έγινε αντιληπτό από αυτοκινητιστή που σταμάτησε και μετέφερε το παιδί σε ασφαλές σημείο, λίγο πριν επέμβει η αστυνομία και το παραδώσει στη σοκαρισμένη μητέρα του.

Source: Rt.com

Σχετικές ειδήσεις