ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η φωτογραφία που της άλλαξε για πάντα τη ζωή! (pics)

Αυτή είναι η φωτογραφία που της άλλαξε για πάντα τη ζωή! (pics)

Και όμως! Μία φωτογραφία, στην οποία μάλιστα απεικονίζεται ο ίδιος της ο εαυτός, έχει ως αποτέλεσμα να της αλλάξει για πάντα τη ζωή! Τι συνέβη;

Η 27χρονη Roma Stapley από το Κέιμπριτζ κατάφερε να χάσει 25 κιλά και να «πέσει» πέντε νούμερα στα ρούχα της! Τι ήταν αυτό που την κινητοποίησε; Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror μια φωτογραφία της από το δείπνο των Χριστουγέννων.

Όλα ξεκίνησαν όταν είδε την περσινή της φωτογραφία στο χριστουγεννιάτικο δείπνο πάνω από ένα άδειο πιάτο.

Τότε συνειδητοποίησε πως είχε έρθει η ώρα να χάσει κιλά, όπως λέει. Έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής από μια εταιρεία και να χάσει 25 κιλά. «Τα Χριστούγεννα έτρωγα πάντα ένα τεράστιο γεύμα τριών πιάτων με όλες τις γαρνιτούρες. Ο τρόπος με τον οποίο η οικογένειά μας γιόρταζε τα Χριστούγεννα ήταν πάντα επικεντρωμένος γύρω από το φαγητό και το ποτό, γι’ αυτό έτρωγα πολύ περισσότερο από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι το Φεβρουάριο και συσσώρευα κιλά. Όταν είδα τις φωτογραφίες του εαυτού μου στο τραπέζι των Χριστουγέννων, ένιωσα πολύ άβολα με τον τρόπο που έμοιαζα και ήθελα να αδυνατίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 27χρονη αντικατέστησε την πίτσα και τα ζυμαρικά με σαλάτες και πιο υγιεινά γεύματα και το πρωί έτρωγε πλέον θρεπτικά ροφήματα και φρούτα. Όπως αποκαλύπτει, ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει όλες τις διατροφικές της συνήθειες και το μέγεθος των μερίδων αλλά άξιζε ο κόπος.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr την τεράστια αλλαγή της!

Σχετικές ειδήσεις