ΚΟΣΜΟΣ

Έρευνα για σεξουαλικό όργιο με στρατιώτες και αστυνομικίνες σε τμήμα των Βρυξελλών

Έρευνα για σεξουαλικό όργιο με στρατιώτες και αστυνομικίνες σε τμήμα των Βρυξελλών

Η βελγική αστυνομία ερευνά καταγγελία για διάπραξη σεξουαλικού οργίου σε αστυνομικό τμήμα των Βρυξελλών, την ίδια ώρα που εκατοντάδες συνάδελφοι τους στην πόλη προσπαθούσαν να αποσοβήσουν την εκδήλωση τρομοκρατικής επίθεσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 2 αστυνομικίνες και 8 στρατιώτες φέρονται να έχουν εμπλακεί σε σεξουαλικό όργιο μέσα σε αστυνομικό τμήμα της συνοικίας Ganshoren των Βρυξελλών, κατά τη διάρκεια της περιόδου που η βελγική πρωτεύουσα βρισκόταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα La Derniere Heure, εκείνη την περίοδο στρατιώτες διανυκτέρευαν στο αστυνομικό τμήμα για δύο εβδομάδες. «Τη νύχτα που θα έφευγαν, διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι για να ευχαριστήσουν την αστυνομία για τη φιλοξενία», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Johan Berckmans στην εφημερίδα.

«Διενεργείται εσωτερική έρευνα για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη νύχτα».

Μιλώντας επίσης στην εφημερίδα De Standaard, ο εκπρόσωπος της βελγικής αστυνομίας διευκρίνισε ότι 15-20 στρατιώτες κοιμόνταν στο τμήμα του Ganshoren, κοντά στο Molenbeek, όπου η αντιτρομοκρατική πραγματοποιούσε εντατικές έρευνες επί δύο εβδομάδες τον Νοέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτεύουσα του Βελγίου, είχε τεθεί στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού τον περασμένο μήνα, μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 130 άνθρωποι. Εκείνες τις μέρες, τα σχολεία, τα καταστήματα και το μετρό παρέμειναν κλειστά, ενώ στρατιώτες είχαν εγκατασταθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, όσο αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αναζητούσαν υπόπτους που σχετίζονταν με τις πολλαπλές επιθέσεις στο Παρίσι.

Source: BBC.com

Σχετικές ειδήσεις