Έβαλε τον παιδεραστή δίπλα σε ανήλικα παιδιά!

Ένας κοινωνικός λειτουργός στη Μεγάλη Βρετανία δεν κοίταξε καν τον ογκώδη δικαστικό φάκελο

Ένας κοινωνικός λειτουργός στη Μεγάλη Βρετανία δεν κοίταξε καν τον ογκώδη δικαστικό φάκελο, για σεξουαλικές επιθέσεις και τάση για παιδεραστία , ενός εφήβου και έδωσε το πράσινο φως για να πάει σε ανάδοχη οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά.

Αποτέλεσμα της ανευθυνότητάς του; Ο βιασμός του 2χρονου αγοριού της οικογένειας και η σεξουαλική  κακοποίηση της 9χρονης κόρης, από τον έφηβο που φιλοξένησαν κάτω από τη στέγη τους!

Η μητέρα των δύο παιδιών  καταγγέλει τη στάση του κοινωνικού λειτουργού, αλλά ξέρει πως  τίποτα δεν μπορεί να αποκαταστήσει τη σωματική και ψυχική βλάβη που υπέστησαν τα δύο της παιδιά.

«Τον ρώτησα, αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για εμάς ως οικογένεια και εκείνος μου απάντησε ότι ο έφηβος δεν θα προκαλέσει κανένα κακό», είπε η μητέρα 

Ο ίδιος ο έφηβος στη δίκη του σε Βρετανικό δικαστήριο παραδέχθηκε το βιασμό στο αγόρι και την άσεμνη επίθεση στο 9χρονο κοριτσάκι.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και αποφάνθηκε ότι θα απελευθερωθεί από τη φυλακή μόνο όταν κριθεί ότι «δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για την κοινωνία».

«Ήταν όλα μέσα στο φάκελο του εφήβου» ανέφερε συνάδελφος του κοινωνικού λειτουργού κατά την πειθαρχική δίκη.

Μια σεξουαλική επίθεση του εφήβου σε 16χρονο κορίτσι, και η ασέλγεια σε βάρος ενός νεαρού αγοριού, ήταν το παρελθόν του εφήβου που θα μπορούσε να είχε δει ο κοινωνικός λειτουργός  Julian Swan.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν αρνείται την ευθύνη του, αλλά υποστήριξε πως πρέπει οι ευθύνες να επιμεριστούν.

Όμως οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το πειθαρχικό όργανο που τον απομάκρυνε δια βίου από τις κοινωνικές υπηρεσίες.