ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό: Το τελευταίο account που έκανε follow ο David Bowie στο Twitter ήταν ο... Θεός!

Συγκλονιστικό: Το τελευταίο account που έκανε follow ο David Bowie στο Twitter ήταν ο... Θεός!

Αφοσιωμένοι θαυμαστές του θρυλικού David Bowie, που «έφυγε» από τη ζωή την Δευτέρα (12/01) πρόσεξαν κάτι πολύ περίεργο στο λογαριασμό του τραγουδιστή στο Twitter.

Κι ενώ όλος ο πλανήτης συνεχίζει να θρηνεί για την απώλεια του David Bowie, φανατικοί θαυμαστές του παρατήρησαν κάτι πολύ περίεργο στο Twitter...

Ο θρύλος της ροκ και της ποπ άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα βυθίζοντας στη θλίψη εκατομμύρια ανθρώπους. Νικημένος από την επάρατο νόσο, δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν ότι έδινε μάχη για τη ζωή του εδώ και 18 μήνες, με αποτέλεσμα η είδηση του θανάτου του να πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία.

Εκατομμύρια fans του ψάχνουν τώρα συμβολισμούς στο τελευταίο του βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε δύο ημέρες πριν το θάνατό του, το οποίο αποτελεί, όπως αναφέρουν, προαναγγελία για το τέλος του.

Μέσα σε αυτό το κλίμα συνομωσολογίας, οι φανατικοί του εντόπισαν κάτι πολύ παράξενο, που δείχνει πώς ο Bowie μέχρι και την τελευταία του ημέρα είχε διάθεση για χιούμορ!

Το τελευταίο, λοιπόν, άτομο που ακολούθησε στο Twitter o τραγουδιστής, ήταν ο «Θεός»...

CYcwJuXUsAAM9WF

Η φαν του David Bowie που έχει φτιάξει γι' αυτόν «βωμό» αξίας 27.000 ευρώ

Καταρρακωμένη από την είδηση του θανάτου του David Bowie η 25χρονη Λουίζ Μούντι έχει ξοδέψει περισσότερα από 27.000 ευρώ για να στήσει έναν ξεχωριστό «βωμό» αφιερωμένο στο είδωλό της.

Σε όλο της το σώμα έχει χτυπήσει τατουάζ που σχετίζονται με τον Bowie, ενώ διαθέτει και δεκάδες υπογεγραμμένα αυτόγραφα και φωτογραφίες του.Η Λουίζ αφηγείται πως γνώρισε τον μεγάλο μουσικό και το έργο του όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών. «Έχει επηρεάσει την ζωή μου όσο κανένας άλλος», λέει και εξηγεί πως στόχος της είναι να μοιάζει όσο περισσότερο, με βάσει τα ρούχα και το στυλ τουλάχιστον, στον Ziggy Stardust, τον εικονικό χαρακτήρα που ο Bowie δημιούργησε μέσα από το Space Oddity.

Bowie fan ena

Σχετικές ειδήσεις