ΚΟΣΜΟΣ

Στα πρόθυρα ψυχολογικής κατάρρευσης λόγω προσφυγικού η Μέρκελ!

Στα πρόθυρα ψυχολογικής κατάρρευσης λόγω προσφυγικού η Μέρκελ!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με τον Γερμανό ψυχίατρο Χανς Χόακιν Μάαζ, λόγω προσφυγικού και μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος είναι «υπό κατάρρευση».

Το συμπέρασμα για την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η Καγκελάριος της Γερμανίας, ανέλυσε ο συγκεκριμένος ψυχίατρος, μελετώντας τη συμπεριφορά και τις κινήσεις της υπογραμμίζοντας πως πρόκειται μάλιστα για μία νάρκισσο με νευρικό κλονισμό.

Στην Γερμανία η Μέρκελ, τον τελευταίο καιρό, έχει δεχτεί σκληρή κριτική για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό ζήτημα, κρατώντας ανοικτά μέχρι στιγμής τα σύνορα για τους πρόσφυγες.

Μάλιστα ο ψυχίατρος αναφέρει, η Μέρκελ δείχνει αποφασισμένη να μην παραδεχθεί πως κάνει λάθος κινήσεις. «Προσωπικότητες όπως της Γερμανίδας καγκελαρίου ''τρέφονται'' από την επιτυχία και τους έπαινους και δυσκολεύονται πολύ να δεχθούν την όποια αρνητική κριτική», εξηγεί ο ίδιος.

Οι συνεχείς έπαινοι σε παγκόσμιο επίπεδο αύξησαν τον ναρκισσισμό της με αποτέλεσμα να έχει μια «τεχνητά διογκωμένη εικόνα για τον εαυτό της», σύμφωνα με τον Μάαζ.

Σχετικές ειδήσεις