ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Βίασε 12χρονη προσποιούμενος τον αστυνομικό

Λονδίνο: Βίασε 12χρονη προσποιούμενος τον αστυνομικό

Μια 12χρονη μαθήτρια βιάστηκε στο δρόμο από έναν 32χρονοο οποίος της είπε πως είναι αστυνομικός και πως έπρεπε να της κάνει σωματική έρευνα.

Θύμα βιασμού έπεσε μια 12χρονη μαθήτρια στο δρόμο του Edmonton στο βόρειο Λονδίνο, από έναν άνδρα που της είπε πως είναι αστυνομικός και πως έπρεπε να της κάνει σωματική έρευνα.

Σύμφωνα με την 12χρονη, ένας άνδρας την πλησίασε με ποδήλατο και της είπε πως ήταν αστυνομικός και πως έπρεπε να της κάνει σωματική έρευνα επειδή η εικόνα της ταίριαζε με την περιγραφή μιας κοπέλας που είχε μόλις κλέψει ένα κατάστημα.Στην συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και την βίασε.

Η αστυνομία συνδέει το περιστατικό με επίθεση που είχε σημειωθεί μία ώρα νωρίτερα σε κοντινή απόσταση με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Η εξέλιξη ήταν όμως διαφορετική καθώς το κορίτσι αρνήθηκε την έρευνα, ο άνδρας την έπιασε από τους καρπούς αλλά εκείνη κατάφερε να ξεφύγει.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως την περασμένη εβδομάδα άνδρας που έκανε τον αστυνομικό προσέγγισε πέντε μαθήτριες μέσα σε ένα 24ωρο, στο Hornsey.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 32χρονο ως ύποπτο για την επίθεση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (27/01).

Σχετικές ειδήσεις