ΚΟΣΜΟΣ

Η Μαντλίν εντοπίστηκε στην Παραγουάη; Ελπίδες για τη 12χρονη που αγνοείται από το 2007

Η Μαντλίν εντοπίστηκε στην Παραγουάη; Ελπίδες για τη 12χρονη που αγνοείται από το 2007

Η Madeleine McCann εντοπίστηκε στην Παραγουάη, σύμφωνα με τη μαρτυρία ιδιωτικού αστυνομικού, πυροδοτώντας μια τεράστια επιχείρηση αναζήτησης της μικρής αγνοούμενης.

Η Maddie, η οποία ήταν τριών ετών όταν εξαφανίστηκε το 2007, «ζει στην πόλη της Aregua υπό την επιτήρηση μιας γυναίκας», σύμφωνα με μαρτυρία του ιδιωτικού ερευνητή Miraz Ullah Ali.

«Το ζευγάρι πιστεύεται ότι έφθασε στην περιοχή «πριν ένα με δύο μήνες», αν και η αστυνομία στην περιοχή δηλώνει ότι δεν έχει πληροφορίες ότι η υπόθεση αφορά την Maddie.

Madeleine McCann 2

Ο ισχυρισμός, που εκφράσθηκε την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε συναγερμό στο Τμήμα Απαγωγών της Interpol, που σε συνεργασία με τέσσερα αστυνομικά τμήματα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Sanny Amarilla δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι αστυνομικοί «χτενίζουν» την πόλη για να εξακριβώσουν αν υπάρχει κάποιο παιδί «που να ταιριάζει στην περιγραφή».

«Ερευνούμε γειτονιές όπου ζουν ξένοι πολίτες σε βίλες, για να δούμε αν υπάρχει κάποια που να ταιριάζει στη περιγραφή που αντιστοιχεί σε ένα απόκομμα εφημερίδας με τη φωτογραφία της μικρής. Η είδηση ​​της μαρτυρίας μεταδίδεται από τα μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρο τον πλανήτη οπότε είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Αν βρίσκεται στην περιοχή πρέπει οπωσδήποτε να τη βρούμε και να την επιστρέψουμε στην οικογένειά της», συμπλήρωσε.

Madeleine McCann

Ωστόσο, ο Επιθεωρητής Luis Ignacio Arias της Interpol στην Παραγουάη δήλωσε σχετικά πως το γραφείο του δεν έχει «συγκεκριμένες» πληροφορίες για τον αστυνομικό ντετέκτιβ που ισχυρίζεται πως εντόπισε τη μικρή Madeleine.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ντετέκτιβ δεν έχει καν επικοινωνήσει με την τοπική Αστυνομία ή το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την υπόθεση, σε δηλώσεις του στο Fox News.

Στην ίδια κατεύθυνση, αστυνομικός αξιωματούχος της Παραγουάης κατηγόρησε τον Ali ότι «εμπλέκεται συχνά σε υποθέσεις υψηλού προφίλ» αποκλειστικά και μόνο για τη δημοσιότητα.

Madeleine McCann 1

Υπενθυμίζεται ότι η Maddie εξαφανίστηκε από το κρεβάτι της σε ξενοδοχείο της Praia de Luz κατά τη διάρκεια διακοπών, το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007.

Παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει περάσει, οι γονείς της, Κέιτ και Τζέρι, κάτοικοι του Leicestershire της Βρετανίας, αρνούνται να εγκαταλείψουν την ελπίδα να βρουν την κόρη τους ζωντανή.

Kate and Gerry McCann

Source: DailyRecord.co.uk

Σχετικές ειδήσεις