ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών προσφέρει έκπτωση σε… βουλευτές για να «ξεδίνουν»!

Βραζιλία: Ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών προσφέρει έκπτωση σε… βουλευτές για να «ξεδίνουν»!

Στους Βραζιλιάνους κοινοβουλευτικούς, να αποκτήσουν συνδρομή με έκπτωση ώστε να «ξεδίνουν» διαδικτυακά αντί να σπέρνουν το χάος στο κοινοβούλιο, πρότεινε ένας βραζιλιάνικος ιστότοπος ερωτικών γνωριμιών, στο πλαίσιο ενός προωθητικού προγράμματός του!

«Ανησυχούμε για την κατεύθυνση που λαμβάνει το πολιτικό κλίμα στη χώρα, γι αυτό προσφέρουμε στους πολιτικούς μια προωθητική συνδρομή (...) ώστε να περιορίσουμε τις αισχρολογίες στις διαδικτυακές υπηρεσίες μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ιστοσελίδας, η οποία συμπληρώνει: «Αυτή η εκστρατεία έχει ως στόχο να ξεδίνουν οι βουλευτές και να σταματήσουν να τα κάνουν λίμπα στο κοινοβούλιο».

Υπενθυμίζεται ότι από την περασμένη Παρασκευή, το κοινοβούλιο της Βραζιλίας εξετάζει την πρόταση για την αποπομπή της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ. Η χώρα έχει βυθιστεί σε μια άνευ προηγούμενου πολιτική κρίση με αφορμή το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς γύρω από την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Petrobras. Εκτιμάται μάλιστα ότι τουλάχιστον 34 βουλευτές και γερουσιαστές εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή.

Ο ιστότοπος, που επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν ραντεβού μεταξύ τους, αλλά και να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, προσφέρει σε όλους τους κοινοβουλευτικούς που θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του έκπτωση 70%.

«Αρκεί να μας δώσουν τον αριθμό καταχώρισής τους στο Ανώτατο Εκλογοδικείο», εξήγησε ένας εκπρόσωπός του.

Σχετικές ειδήσεις