ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχίλα από το παιδικό τραγούδι των τζιχαντιστών - Αποκεφάλισαν έφηβους για κατασκοπία

Ανατριχίλα από το παιδικό τραγούδι των τζιχαντιστών - Αποκεφάλισαν έφηβους για κατασκοπία

Ένα ακόμα ανατριχιαστικό βίντεο από το Ισλαμικό Κράτος βλέπει το φως της δημοσιότητας, προειδοποιώντας για περισσότερες επιθέσεις.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο των τζιχαντιστών παιδιά - στρατιώτες τραγουδούν ένα τραγούδι με απειλές για νέες επιθέσεις στη Δύση. Μια ομάδα παιδιών ντυμένα με στρατιωτικές στολές τραγουδούν τα φριχτά σχέδια της τρομοκρατικής ομάδας.

33BED27800000578 0 image a 1 1462266266853

«Χορηγήσατε στον εαυτό σας το δικαίωμα να μας σφάξετε στο όνομα της λεγόμενης πολύτιμης ελευθερίας σας. Τα εμπορεύματά σας, η ζωή σας, τίποτα από αυτά δεν είναι ιερό για εμάς. Το αίμα σας θα χυθεί για τα ειδεχθή εγκλήματά σας», αναφέρεται μέσα στο ανατριχιαστικό τραγούδι που είναι γραμμένο στα γαλλικά και τραγουδούν τα παιδιά – στρατιώτες την ώρα που κρατούν στα χέρια τους όπλα.

Αποκεφάλισαν τέσσερις έφηβους ως κατασκόπους των ΗΠΑ

Για ακόμα μια φορά οι τζιχαντιστές έδειξαν το φρικτό τους πρόσωπο, αποκεφαλίζοντας τέσσερις έφηβους, με την κατηγορία ότι κατασκόπευαν το Ισλαμικό Κράτος για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

ImageHandler

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τους τέσσερις έφηβους σε χαλάσματα κτιρίου στην πόλη Ράκα της Συρίας και έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που προκαλούν σοκ. Το συμβάν επιβεβαίωσε το βρετανικό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προχωρώντας σε διεθνή καταγγελία. Όπως υποστήριξαν οι επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, οι τέσσερις νεαροί μετέδιδαν πληροφορίες εκτός χώρας, φανερώνοντας στρατηγικά σημεία στα οποία κρύβονταν οι στρατιωτικές δυνάμεις και ο οπλισμός.

Σχετικές ειδήσεις